Vizitator Yahweh Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 ok, spui ca nu inteleg eu, dar se pare ca tu esti singurul care nu intelege despre ce e vorba, si spui acele chestii ca si cum cineva ar fi OBLIGAT, sa raspunda in fiecare zi acelorasi intrebari,in fine, imi plac raspunsurile simple si la obiect, nu sa faci teoria chibritului dintr-o intrebare simpla .... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 avem urmatoarele manevre...1-- proverbul romanesc spune ca e greu sa imparti 2 paie la 3 magari . in cazul dvs , cum naiba sa montezi 4 alternatoare la o tricicleta care are 3 roti , avind in vedere ca montarea unui singur alternator presupune existenta a 2 fulii si a unei curele de antrenare...? daca totusi cineva ar dori musai sa faca questia asta , atunci lucrul acesta ar fi posibil doar la axa spate , asta presupunind deja inca 2 probleme...axa trebuie sa fie suficient de lunga astfel incit sa poata incape toate cele 4 alternatoare unul linga celalalt , iar a doua ar fi tragerea centrului de greutate mult spre spatele tricicletei plus consolidarea axei spate din cauza masei suplimentare reprezentata de 4 alternatoare + acumulator + invertor + o fractiune din greutatea persoanei care se va repartiza catre axa spate . cam nasol , nu...?2-- la logan este un singur alternator pentru o singura baterie . stau si ma intreb si eu ... oare de ce e nevoie de 4 alternatoare diferite pentru a incarca o singura baterie...? pentru scurtarea timpului de incarcare , banuiesc . oare nu stiati ca incarcarea mult prea rapida a unui acumulator de masina , cumulata cu o tensiune prea mare pe redresor , pot duce efectiv la explozia acestuia...? 3-- motorul de masina de spalat de uz casnic , in general , este un motor de curent alternativ , care poate duce in spate o cuva plina cu rufe de maxim 9 kg . adaugati la asta si masa completa a cuvei si vom obtine probabil un maxim de 25 de kg . astfel de motoare cred ca nu sint capabile sa duca sarcini de peste 100kg cit va cintari in final omul plus tot restul componentelor mecanice si electrice ale tricicletei electrice . sau , in caz ca gresesc eu , poate ca sint capabile , dar trebuie construit musai un mecanism demultiplicator , care ne permite reducerea turatiei si cresterea cuplului mecanic .4-- rotile , rulmentii si axele acestei triciclete nu rezista la masa totala a echipamentului suplimentar pe care ati dori dvs sa-l adaugati . 5-- lucrul cu 230v alternativ necesita masuri de electrosecuritate suplimentara .6-- banuiesc ca vehicolul electric nou obtinut va avea nevoie de modificarea frinelor , avind in vedere surplusul de putere .7-- trebuie adaugat si un sistem de variatie a turatiei motorului , astfel incit sa se poata obtine o variatie a vitezei de deplasare .avind in vedere numai cele 7 probleme de mai sus , parerea mea este ca raspunsul la dilema dvs ESTE UN MARE NU . Link spre comentariu
Vizitator Yahweh Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Pe asta l-ar incarca ? chestia e ca funtioneaza la 48 v si nu 220 ... :Descriere produs:Motor fara perii : 48V 1000W pentru roata fata / spateSpecificatii Motor: 48V/1000W/480rpmMotor de înaltă eficienţă:> 83% Viteza maxima: 55 kmDurata de viata: pana la 10000 de ore de functionareLăţime motor: 85mm fata sau 128mm butuc spateTensiune: 48V Putere: 1000WMotor Tip: fara perii si fara angrenajMotor Greutate neta: 6.2kgMotor Diametru: 24.5cmViteza de rotatie: 480RPM/45km/hCuplu maxim: 25N.MCorpul Dimensiune magnet: 300 * 136 * 30mmDiametru axei: 1.5cmLatimea minima a furcii: Min.12cm fata/15cm spateControler : 48V Controler de 1000W Dimensiune pneuri disponibile: 16 ", 18", 20 ", 24", 26 ", 700C, 28" (26" pe stoc)Dimensiuni colet: 65x65x18cm(fata)x22cm(spate)26 "pe pneuri: (Kit roata din faţă): 65cm X 65cm X 18cm,Kit Greutate brută: 10,5Kg (Kit roata din faţă)26 "pe pneuri: (Kit roata din spate): 65cm x 65cm x 22cm,Greutate brută Kit 11 Kg (Kit roata din spate) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum