Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor!!! evaluare pc

Vizitator crazyr0by

Postări Recomandate

Vizitator crazyr0by

salutare si multumiri anticipate celor care ati raspuns ; as dori sa-mi cumpar un sistem nou dar prima oara sa vrea sa-l vand pe cel vechi si as vrea sa stiu cu cat sa-l dau ; este in stare f buna de functionare doar sursa am schimbato anul trecut : i5 -750 2,66 GHz lga 1156 GA-P55-UD3 ( 4 gb DDR3 ) Gigabyte ati radeaon HD 4890 ( GV-R4890C-1GB GDDR5/256 bit ) Hdd 500 Sursa 550 4 GB RAMdaca va pricepeti as dori sa stiu cu cat sa-l vand ca sa-mi pot cumpara un sistem nou .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr4g0n

2

• ddd3d

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ok Preturi reale , cu 1500 ron iei nou placa de baza + proc ca al tau se dau cu 600Lei placa video maxim 250LEiHdd : 100LeiRam :100LeiCarcasa + sursa nu stiu ce ai deci nu pot evalua Per total cu totul in jur de 1200Lei daca il dai e ok . Asta ca sa il dai relativ repede . Daca vrei sa stai cu el pana mai scoate Intel alt scoket , pui preturi mai mari :ras:

Link spre comentariu
Vizitator crazyr0by

Ok Preturi reale , cu 1500 ron iei nou placa de baza + proc ca al tau se dau cu 600Lei placa video maxim 250LEiHdd : 100LeiRam :100LeiCarcasa + sursa nu stiu ce ai deci nu pot evalua Per total cu totul in jur de 1200Lei daca il dai e ok . Asta ca sa il dai relativ repede . Daca vrei sa stai cu el pana mai scoate Intel alt scoket , pui preturi mai mari :ras:

sursa e beton am luato anu trecut cu 3 mil inca mai are 2 ani garantie
Link spre comentariu

sursa e beton am luato anu trecut cu 3 mil inca mai are 2 ani garantie

Ehh in cazul ala probabil iei 200 lei pe sursa , sau poti sa o pastrezi pentru noul system, la fel si carcasa Pastreaza ce vrei din actualul system si restul vinde , tie defapt iti trebuie doar placa de baza si procesor , eventual 2x4GB ramRecomandarea mea e sa vinzi placa de baza + proc + 4gb ram undeva la 700-800 Lei ( nu mai jos de 700 toate 3) , sa pui diferenta si sa iti iei ce vrei tu pe Intel socket 1155, 1150 sau AMD FX AM3+
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări