XAN77 Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 Pot folosi incarcator de sony-ericsson (in comutatie) ca sa alimentez un montaj cu PIC ? Am un incarcator care scrie pe el out 4,9Vdc 450 mA. L-am masurat si da 5.05Vcc. Vreau sa alimentez un montaj cu controler si afisaj LCD cu backlight . Ma interseaza atat pentru miniaturizare cat si pentru faptul ca incarcatorul il procur usor si nu mai trebe 78-uri radiatoare etc. Si daca vreau o tensiune dubla pot pune doua montaje de incarcatoare cu un + si un - legat impreuna sa formeze o masa, sa am astfel +/- 5vcc ? Intreb deoarece nu am alimentat niciodata nimik altceva inafara de propriul telefon :smt003 si nu am nici un osciloscop sa vad cum arata tensiunea . Consumul cred ca va ajunge la 350-400 mA, din cate stiu un backlight consuma vreo 250mA parca . Link spre comentariu
Fernandes Postat Septembrie 10, 2006 Partajează Postat Septembrie 10, 2006 Eu am alimentat un amp dintr-un incarcator vechi cred ca la vreo 8-9 v si 500 mA si mergea(bine puterea era mica) si am mai alimentat niste leduri, un vu-metru, de ce sa nu mearga si la backlight ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum