cata_124 Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Vreau si eu sa aud parerile celor mai priceputi.Am o oferta care mi se pare foarte buna si as vrea sa vad daca se potrivesc in combinatie urmatoarele : pereche difuzoare BLUE TECH EW-1505 ,drivere P-AUDIO pa-d52s si filtre MONACOR DN-1218P .Cat de bine se potriveste combinatia asta ? Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Doar driverele P-AUDIO pa-d52s sunt calitative.. Difuzoarele Blue Tech sunt chinezarii imfecte, iar filtrele se fac dupa parametrii difuzoare-incinta nicidecum nu se cumpara de-a gata. Putin probabil sa fie o combinatie buna. Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Tu ai scris asta in serios sau incerci sa faci flame?O chestie e clara, nici unul din cele enuntate nu are ce cauta intr-o boxa de calitate. Link spre comentariu
cata_124 Postat Septembrie 2, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Era o oferta pe net care mi sa parut destul de ieftina la 450 de lei toate si ma gandeam sa le cumpar, produsele sunt ca noi la cutii , nu le vroiam pentru sonorizari si pentru acasa, la banii astia ma gandeam ca e buna oferta . Link spre comentariu
CBI Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 esti de mult pe forum si inca e atat de greu sa pui un nume adecvat topicului?data viitoare se inchide fara avertisment,citeste regulamentul Link spre comentariu
cata_124 Postat Septembrie 2, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2013 ok scuze Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum