dan cod Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Are cineva un asemenea aparat?sau un manual service? Link spre comentariu
ghettoman Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Deci tu l-ai luat norocosule http://www.promaxprolink.com/tvgenerators/gv698.htm Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 am avut eu modelul asta...... este bun pentru geometrie/convergenta/crominanta/sunet / TXT si poti sa personalizezi sigla ...by default este una care scrie PROMAX ...dar accepta modificarea (un PROM) parca din prima placa verticala,Oricum eu am fost multumit de el .... sa-l stapaniti sanatos PS> vroiam sa spun ca am manualul acasa in pdf......dar a raspuns colegul ...oricum nu puteam sa-l trimit decat de pe 23 Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Da eu l-am luat.Este PAL-M deci nu are sunet si nici culoare de aceea vreau sa il modific pe norma noastra.Daca ar fi manualul service ar fi super.Nu-i graba numai sa fie.Si inca ceva este GV698 nu GV698+. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum