Vizitator CARTITA Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 salut cine ma poate ajuta si pe mine cu cablajele la schemele urmatoare: Link spre comentariu
Vizitator CARTITA Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 asta este a-II-A SCHEMA Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 Ce e atat de greu sa desenezi schemele in eagle apoi sa dai autoroute si ti-l face singur? Nici macar nu sunt pretentioase schemele tale. Link spre comentariu
junior Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 Schemele astea de Wu-metre nu sunt foarte reusite (LED-urile nu se aprind brusc ca in nivel 1 ->LED aprins si nivel 0 -> LED Stins , ci se aprind partial creand o impresie neplacuta) .Rezultate mult mai bune obtii cu schema cablaj : si amplasare piese : Am realizat acest W-metru si sunt foare multumit de el .Rezultatele sale sun asemanatoare cu cela ale circuitului UAA170 . Mult succes ! Link spre comentariu
Vizitator CARTITA Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 salutpai treaba este urmatoarea eu nu prea stiu sa folosesc eagle si de asta nu le fac.faceti-mi si mie cablajele pls :prayer: :prayer: :prayer: Link spre comentariu
Vizitator CARTITA Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 dar lasa si un id de messenger sa putem vorbi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum