Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema sunet pc

H Robert

Postări Recomandate

Am si eu problema cu sunetul de la pc nu imi merge deloc am reinstalat windows-ul si cand vreau sa instalez driverul de sunet imi apare eroarea astaPlease plug in"C-Media 6501 Sound"and install driverPlaca de baza este ALiveDual-eSATA2, ce are? Care ar fi solutia?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• H Robert

5

• twinvortex

3

• FLORIN IORDACHE

2

• cristi71

1

Top autori în acest subiect

Pe ce platforma Windows rulezi ?Presupun ca XP.1-este dispozitivul audio activat in BIOS?2-În secțiunea utilitati din pagina de download ,placa de baza ai acest patch ?Microsoft Windows 2000/XP/2003 HD Audio Patch KB888111"Dispozitiv audio de inalta definitie Audio Bus"3-Uneori, pană cand acest dispozitiv nu este setat nu va funcționa, instaleaza acest driver Microsoft , sau Bus driver XP4 Daca nu ai făcut-o inca, ar trebui sa instalezi si driverele chipset pentru placa de baza.E greu cu ... PC_urile astea !

Link spre comentariu

Windows xp sp3 inainte de a reinstalat windows-ul se mai auzea din cand in cand sacadat cand ascultam muzica dar isi revenea,si acum cand am reinstalat windows-ul am modificat configuratia partitilor din pc si anume inainte aveam 2 partiti C,D si aveam instalat windows-u instala in D care era de vreo 40GB si C il foloseam pt date etc...dar l-am modificat deoarece tot intram in C din obisnuinta si am modificat ca partitia C sa aiba 40GB si am instalat window-ul in C si acum folosesc D pt date etc... sper ca poate datele acestea ajuta.

Link spre comentariu

Eu unul asi zice sa incercati sa instalati prima data sistemul de operare wind......xp sp2 si pe urma sa-i instalati driverul de la sunet,iar pe urma sa incercati sa-i instalati un service pack 3 ......pt ca sa-r putea sa mearga asa.... Succes !!!

Link spre comentariu

Incearca sa rulezi un linux LiveCD s vezi daca sunetul functioneaza fara probleme. Daca functioneaza e problema de driveri sub windows.Daca nu functioneaza ai probleme cu chip-ul de sunet.Eu asa depistez astfel de defecte si pana acum nu am avut parte de rateuri.Succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări