H Robert Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Am si eu problema cu sunetul de la pc nu imi merge deloc am reinstalat windows-ul si cand vreau sa instalez driverul de sunet imi apare eroarea astaPlease plug in"C-Media 6501 Sound"and install driverPlaca de baza este ALiveDual-eSATA2, ce are? Care ar fi solutia? Link spre comentariu
twinvortex Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 intra aici si instaleaza toate driverele.Cel de sunet este al doilea (dai click pe Europe), dupa instalare dai restart: http://www.asrock.com/mb/NVIDIA/ALiveDu ... load&os=XP Link spre comentariu
H Robert Postat Septembrie 1, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Am incercat si de acolo si de pe cd-u original de la placa de baza dar imi da eroarea pomenita mai sus si nu ma lasa sa instalez driver-ul de sunet. Link spre comentariu
cristi71 Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 in BIOS da ti un default. se pare ca placa de sunet nu e prezenta ca si hardware. Link spre comentariu
twinvortex Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 in BIOS da ti un default. se pare ca placa de sunet nu e prezenta ca si hardware. din bios musai trebuie sa fie enable Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Pe ce platforma Windows rulezi ?Presupun ca XP.1-este dispozitivul audio activat in BIOS?2-În secțiunea utilitati din pagina de download ,placa de baza ai acest patch ?Microsoft Windows 2000/XP/2003 HD Audio Patch KB888111"Dispozitiv audio de inalta definitie Audio Bus"3-Uneori, pană cand acest dispozitiv nu este setat nu va funcționa, instaleaza acest driver Microsoft , sau Bus driver XP4 Daca nu ai făcut-o inca, ar trebui sa instalezi si driverele chipset pentru placa de baza.E greu cu ... PC_urile astea ! Link spre comentariu
H Robert Postat Septembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2013 1 Da2 Da3 Am instalat4 L-am instalatMultumesc pt sfaturi dar nu s-a rezovat problema din sfaturile primite pana acum. Link spre comentariu
twinvortex Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 in afara de placa de sunet onboard, aveti cumva si alta placa de sunet montata? Link spre comentariu
H Robert Postat Septembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Nu doar onboard, din cauza acelei erori nu pot sa instalez driver-ul de sunet. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Buna ziua ! Dar nu prea ne-ati spus despre ce sistem de operare este vorba...... Asa ca asteptam un raspuns la aceasta intrebare !!! Link spre comentariu
H Robert Postat Septembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Windows xp sp3 inainte de a reinstalat windows-ul se mai auzea din cand in cand sacadat cand ascultam muzica dar isi revenea,si acum cand am reinstalat windows-ul am modificat configuratia partitilor din pc si anume inainte aveam 2 partiti C,D si aveam instalat windows-u instala in D care era de vreo 40GB si C il foloseam pt date etc...dar l-am modificat deoarece tot intram in C din obisnuinta si am modificat ca partitia C sa aiba 40GB si am instalat window-ul in C si acum folosesc D pt date etc... sper ca poate datele acestea ajuta. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Eu unul asi zice sa incercati sa instalati prima data sistemul de operare wind......xp sp2 si pe urma sa-i instalati driverul de la sunet,iar pe urma sa incercati sa-i instalati un service pack 3 ......pt ca sa-r putea sa mearga asa.... Succes !!! Link spre comentariu
riderinblack Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Incearca sa rulezi un linux LiveCD s vezi daca sunetul functioneaza fara probleme. Daca functioneaza e problema de driveri sub windows.Daca nu functioneaza ai probleme cu chip-ul de sunet.Eu asa depistez astfel de defecte si pana acum nu am avut parte de rateuri.Succes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum