Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nu vede dual core

devdas_india

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• devdas_india

10

• Dr4g0n

6

• LostCell

2

• strombi

1

Top autori în acest subiect

Daca asta scrie AMD Sempron 64 3400+ - SDA3400IAA3CW (SDA3400CWBOX) si fizic pe procesorul tau ( il scoti afara il cureti de pasta si citesti ce scrie) NU a fost si NU o sa fie niciodata DUAL-CORE , ce vezi tu acolo la update driver e cu totul altceva care nu are nici o legatura cu procesorul tau :nebunrau: :sparge:
Link spre comentariu

asta e un core ms mult pt lamuriri dragon , am sa iti trimit codu placilor de baza sa vezi daca sunt compatibile cu proc tau

Desfaci carcasa si te uici ce scrie pe placa de baza Sau in Cpu-Z la mainboard - faci o poza si vedem
Link spre comentariu

asta e un core ms mult pt lamuriri dragon , am sa iti trimit codu placilor de baza sa vezi daca sunt compatibile cu proc tau

Desfaci carcasa si te uici ce scrie pe placa de baza Sau in Cpu-Z la mainboard - faci o poza si vedem
modelu placilor ht 2000m2v mx de la asusla ce frecventa lucreaza nucleele , o poza cu cularu ai ?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări