devdas_india Postat Septembrie 5, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2013 http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Se ... A3400CWBOX).html modelu Link spre comentariu
victor_andrey Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 mama ei de scoala,........grea si gramatica asta. Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Sempron%2064%203400+%20-%20SDA3400IAA3CW%20(SDA3400CWBOX).htmlmodeluDaca asta scrie AMD Sempron 64 3400+ - SDA3400IAA3CW (SDA3400CWBOX) si fizic pe procesorul tau ( il scoti afara il cureti de pasta si citesti ce scrie) NU a fost si NU o sa fie niciodata DUAL-CORE , ce vezi tu acolo la update driver e cu totul altceva care nu are nici o legatura cu procesorul tau Link spre comentariu
riderinblack Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Procesor cu un singur nucleu toata ziua..... Asa a fost de la mama lui, nu avea cum sa vada windozu 2 nuclee.... Link spre comentariu
devdas_india Postat Septembrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2013 asta e un core ms mult pt lamuriri dragon , am sa iti trimit codu placilor de baza sa vezi daca sunt compatibile cu proc tau Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 asta e un core ms mult pt lamuriri dragon , am sa iti trimit codu placilor de baza sa vezi daca sunt compatibile cu proc tauDesfaci carcasa si te uici ce scrie pe placa de baza Sau in Cpu-Z la mainboard - faci o poza si vedem Link spre comentariu
devdas_india Postat Septembrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2013 asta e un core ms mult pt lamuriri dragon , am sa iti trimit codu placilor de baza sa vezi daca sunt compatibile cu proc tauDesfaci carcasa si te uici ce scrie pe placa de baza Sau in Cpu-Z la mainboard - faci o poza si vedemmodelu placilor ht 2000m2v mx de la asusla ce frecventa lucreaza nucleele , o poza cu cularu ai ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum