adibigboy Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Salut, am luat de la cineva difuzorul din poza dar nu stiu ce putere are(RMS). Ati avut sau vazut si voi asa ceva? Stiu despre el ca are 30 cm si 6 ohmi. Multumesc http://imageshack.us/g/1/10300061/ Link spre comentariu
adibigboy Postat Septembrie 1, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2013 tocmai ce mi-a ars finalul de bas de pe sistem Link spre comentariu
tepesa Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Pare rebobinat... arunca-l si cumpara unul nou, potrivit cu finalii din sistemul tau. Link spre comentariu
cata_124 Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Este semtoni din ce se vede pe dust-cap , oricum e o chinezarie ordinara de se gaseste prin bazarele ieftine.Sunt grele au 5 kg de fier in ele.Am pus mana pe unu nu stiu exact daca ca asta dar tot 30 cm avea si din ce stiam eu erau auto pe 4 ohm.Ciudata asta daca este pe 6 ohm. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Eu zic ca e rebobinat , dar de un amator !! Link spre comentariu
adibigboy Postat Septembrie 1, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Si de ce mi-a iesit fum din Genius cand l-am bagat? Am vrut sa inlocuiesc difuzorul de bas si sa ars finalul si mai sunt si ale piese dar nu prea stiu ce. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Si de ce mi-a iesit fum din Genius cand l-am bagat? Am vrut sa inlocuiesc difuzorul de bas si sa ars finalul si mai sunt si ale piese dar nu prea stiu ce.Normal ca din cauza difuzorului !! Link spre comentariu
tepesa Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Daca luai de la inceput un dif nou si mai de firma, nu aveai acum problemele astea. Link spre comentariu
adibigboy Postat Septembrie 2, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Iam desfacut de curiozitate hartia unde scria Semtoni, uitati 3 poze cum arata(scuze de calitate): http://imageshack.us/g/1/10301266/ mi-e unul nu mi sa parut a fi fost rebobinat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum