Vizitator Instalatorul de Iasi Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 [...] imi permit sa va dau un mic sfat [...]Ai și ceva argumente pentru ”sfaturile” date? Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Salut, intreb si eu aici.Cum pot sa desfac tevi din polipropilena cu insertie de fibra compozita cred ?Ele au fost lipite cu plita bagate in coturi dupa cum au fost instalate de un instalator.E o fosta instalatie de la un boiler, vreau sa o scot de acolo.Nici o sansa.Odata lipite,tevile nu mai pot fi deslipite.Eventual,daca vrei sa recuperezi din tevi, taie-le cit mai aproape de fitinguri(coturi,T-euri,mufe),care sint oricum iremediabil pierdute. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Bine inteles ca pot fi taiate cu pinza de bomfaier.Daca vrei sa le refolosesti,trebuie ca sa cureti si eventual, sa indrepti capatul tevilor,daca tevile nu au fost taiate drept,inainte de sudare(corect termofuziune). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum