Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfat achizitionare multimetru

costel32

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• crispus

3

• costel32

2

Top autori în acest subiect

as vrea sa stiu daca este suficient de precis?daca poate masura si rezistori sub un ohm?daca isi merita banii?pina la ce capacitate maxima poate masura?daca este protejat cat de cat la masuratori aiurea.adica el e dat pe capacimetru si se masoara o tensiune se intampla ceva cu el sau se masoara pulsuri de tensiune in colectorul tz final linii.multumesc pt amabilitate!

O sa-ti raspund aici, poate o sa fie interesat si altcineva pe viitor.Aici sunt specificatiile: http://www.uni-trend.com/ut61e.htmlCe inseamna suficient de precis?Daca are 22000 counts, capat de scala 220 ohmi, cea mai mica rezistenta de 10 mili ohmi. Maxim 220 mF din specificatii, nu l-am testat. Cred ca am cateva condensatoare mai mari si as putea sa-l verific.Nu stiu daca e suficient de precis, fiindca nu am cu ce sa-l testez. Din filmuletul ala de pe youtube, daca imi aduc aminte bine a fost testat cu ceva de referinta si se incadreaza in specificatii.http://www.eevblog.com/2010/07/11/eevbl ... part-2of2/Acolo e alta comparatie cu alte multimetre de pana in 100$ si se comporta destul de bine. Diferenta e ca e varianta D (varianta E ar trebui sa fie mai precisa, cu o rezolutie mai buna). Din cate imi aminte, are protectie si a fost testat pe eevblog.Per ansamblu sunt multumit de el. Cel mai mult il folosesc pentru tensiuni. Am 4 zecimale pana la 2V, si 3 zecimale pana la 20V.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări