mishen Postat August 31, 2013 Partajează Postat August 31, 2013 buna ziua !am achizitionat un router nou de la e mag la instalare cu cd am urmat toti pasi ce sunt specificat de prod. la pasu 3 imi spune ca vom configura in modu IP dinamic si sa configurez pc in modu DCHP la care eu nam cunostintele cum sa fac ..mentionez ca am facut si incercare de ai intra direct pe htpp:/192.168.0.1..mentionez ca net de la retea privata prin cablu rj 45 Link spre comentariu
mishen Postat Septembrie 1, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2013 revin asupra configurari routerului d-link..am intrat in setarile lui prin browswe-ul 192...iarasinu imi ia isp sau nici ip-ul manual dns ..etc.. oricare din moduri de confihurare..dhcp..ip static ..ppoe..ce ar trebui sa i setez?la folosesc laptop samsung instalat windous 7..multumesc Link spre comentariu
Vizitator jeantoprod Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 e posibil sa fie si routeru stricat... du-l in garantie... eu il am pe al meu de la cel si are deja 4-5 luni fara nici-o pb...l-am configurat atat cu dhcp cat si fara(eregie).Chiar recomand routeru' asta: http://www.cel.ro/wireless/router-wireless_n-d_link-dir_615-300mbps-l/ Link spre comentariu
mishen Postat Septembrie 4, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2013 intun final am reusit sa l configurez ..aveam cifre gresite de dns server si subnet mask am sunat la firma cu net si mi -le au dat corect ,,dar am alta problema nu reusesc sa intru dupa telefon ..am un blackberyy 9700..este devoie de vreo setare la router..eu am setat modu IP static ma rog am bagat o parola si setat timpu cam atat in rest le am lasat ce era din fabrica..netu wirless pe laptop funtioneaza foarte ok.. Link spre comentariu
mishen Postat Septembrie 4, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2013 apropo.. jeantoprod eu am router exact cel ce la-i recomandat Link spre comentariu
godFather89 Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 ... nu reusesc sa intru dupa telefon ...Da, probabil telefonul e mult mai mic decat tine. eu am setat modu IP staticLa telefon ai pus IP static? De ce nu lasi DHCP (Auto sau cum s-o numi pe telefon)? Link spre comentariu
mishen Postat Septembrie 4, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2013 nu la router am setat ip static la telefon.. ar trbuie sa-i dau parola si sa-mi entre pe net..telefonu gaseste semnalu wirless..dar nu imi intra pe net..ce ar trebui sa setez la router .. Link spre comentariu
godFather89 Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Ai un stil de a scrie de nu se intelege nimic. Alte semne de punctuatie nu stii? In afara de ".." care nu stiu ce e. Link spre comentariu
mishen Postat Septembrie 4, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2013 ar fi bine sa lasi pe alti sa raspunda ca esti pe dinafara Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 mishen tu esti pe "dinafara"la limba romana Link spre comentariu
godFather89 Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 ar fi bine sa lasi pe alti sa raspunda ca esti pe dinafaraNu opresc pe nimeni sa-ti raspunda. Crede-ma ca sunt mai pe "din-nautru" ca tine.De exemplu: "nu la router am setat ip static la telefon":Deci la ce ai setat ip static la router? Pentru ce ai setat IP static? Pentru WLAN sau pentru LAN?La telefon? Daca da, de ce nu lasi routerul (pe LAN) si telefonul pe DHCP? Link spre comentariu
mishen Postat Septembrie 5, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2013 ...asa este cand nu se urmareste de la inceput intrebarea ,ma repet.Am setat un router achizitionat ,care funtioneaza foarte bine pe un laptop ,am setat la router modu ip static, am net de la firma privata prin cablu rj 45,am mai setat timpu si i-am pus parola asta am facut la setarile din router ..eu prin telefon ca sa intu pe net wirles naveam nevoie ce dumnezeu scrieti voi la raspunsuri, ii dau cautare wirles gaseste si intru ii pun parola si am net pe telefon..chiar am mai incercat sa intru si de pe un alt laptop afara de cel care funtioneaza nu ma conectat ,este necesar sa mai fac anumite setari la router?(o sa si desenez pentu uni ) Link spre comentariu
rcalarasu Postat Decembrie 14, 2013 Partajează Postat Decembrie 14, 2013 am o intrebare : am router wireless de la romtelecom. il pot folosii la alta firma de net? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum