Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Salut, am nevoie de ajutor

Vizitator venterror

Postări Recomandate

Vizitator venterror

Stie cineva de ce placa de baza nu suporta 2 ramuri cu 667 mhz? precizez ca acum 2 saptamani mergea.. am dat un overclock..totul ok .. dupa 2/3 zile numai suporta 667mhz, doar 400mhz

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr4g0n

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator venterror

msi 7255... o placa 1gb , o placa 2gb ram. ddr2 ambele compatibile la frecventa. nu am programe instalate pentru oc. amandoua impreuna ruleaza doar la 400mhz, separat 667. mai am inca o placa ram 2gb de alt brand si la fel face. sa fie oare pe duca placa de 1gb?

Link spre comentariu

msi 7255... o placa 1gb , o placa 2gb ram. ddr2 ambele compatibile la frecventa. nu am programe instalate pentru oc. amandoua impreuna ruleaza doar la 400mhz, separat 667. mai am inca o placa ram 2gb de alt brand si la fel face. sa fie oare pe duca placa de 1gb?

Reseteaza Bios din jumper si vezi dupaia ce iti zice Dupa ce il resetezi daca nu vede 667 , intri in bios si il setezi manual la 667 pe memorie
Link spre comentariu

am facut deja asta...am incercat toate metodele de reset existente.. :)) vede 667 setez, ies din bios.. si gata numai am boot. black screen 4ev

cel mai probabil una dintre placute nu poate sa lucreze la frecventa aia in modul dual ( daca le vede asa cand le bagi pe aman2) Mai ai varianta sa setezi manual latentele mai mari cand le pui 667 pe amandoua , gen 5-5-5-15 sau mai mari , sa vezi daca iti face POST
Link spre comentariu
Vizitator venterror

am facut deja asta...am incercat toate metodele de reset existente.. :)) vede 667 setez, ies din bios.. si gata numai am boot. black screen 4ev

cel mai probabil una dintre placute nu poate sa lucreze la frecventa aia in modul dual ( daca le vede asa cand le bagi pe aman2) Mai ai varianta sa setezi manual latentele mai mari cand le pui 667 pe amandoua , gen 5-5-5-15 sau mai mari , sa vezi daca iti face POST
separat lucreaza la 667 toate 3, cel mai probabil este cea de 1gb incompatibila.. dar candva a mers.. asta nu inteleg..
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări