Vizitator Alynutza89 Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Buna seara!As dori si eu o schema pentru un electrosoc eficient! Pentru cei care vor sari in sus rapid cu legislatia, ii rog sa se abtina! Cunosc legislatia, asa ca nu vreau sa mi se tot aduca aminte. Deci, are cineva o schema eficienta??Multumesc! Link spre comentariu
validae Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Vezi aici ceva rusesc si puternic: http://steelrats.net/articles.php?article_id=119 Link spre comentariu
minimals Postat Octombrie 4, 2013 Partajează Postat Octombrie 4, 2013 link nu mai este bun Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 4, 2013 Partajează Postat Octombrie 4, 2013 Nu am mai gasit decat schema de principiu si o poza cu electrosocul facut de rusi.Cred ca mai am la serviciu ceva documentatie privind transformatoarele.Piesa pe care scrie 1400V e un descarcator cu gaze.Eu am gasit de 1000V.Cautand pe net, am gasit pe cineva care a construit unul si da si datele de constructie ale transformatoarelor: http://trashgate.net/forum/viewthread.php?thread_id=28 Link spre comentariu
minimals Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 la trafu nu vad nr de spire pt sec+prim si feeedbak Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 Vedeti ca am dat mai sus un link unde se explica mai in amanunt detalii.S-ar putea sa fie nevoie sa va faceti cont pe acel forum ca sa descarcati toate documentele necesare, dar din pacate forumul initial steelrats.net a fost desfiintat si eu nu am mai gasit hartiile unde am notat datele la transformatoare.S-ar putea sa le am pe la serviciu, o sa le caut luni. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum