Vizitator raducu18 Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Am si eu o nelamurire....am o placa video Nvidia 7300GS 256MB Gigabyte si apar niste dungi cand intra in bios,apoi apare chestia d la widows 7 si cand intra in windwos da out of range...inainte sa ii instalez driverul intra in windows,am incercat si cu alt monitor si alt driver degeaba la monitorul ala nu mai apare out of range....sa incerc metoda aia a cuptorului?dar am vazut acolo ca placa aia video nu avea condensatori ca asta...oare vor exploda?sau se mai poate repara la vreun atelier Link spre comentariu
VIFCOR Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Am si eu o nelamurire....am o placa video Nvidia 7300GS 256MB Gigabyte si apar niste dungi cand intra in bios,apoi apare chestia d la widows 7 si cand intra in windwos da out of range...inainte sa ii instalez driverul intra in windows,am incercat si cu alt monitor si alt driver degeaba la monitorul ala nu mai apare out of range....sa incerc metoda aia a cuptorului?dar am vazut acolo ca placa aia video nu avea condensatori ca asta...oare vor exploda?sau se mai poate repara la vreun atelierse poate repara la un atelier Link spre comentariu
Vizitator raducu18 Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Am si eu o nelamurire....am o placa video Nvidia 7300GS 256MB Gigabyte si apar niste dungi cand intra in bios,apoi apare chestia d la widows 7 si cand intra in windwos da out of range...inainte sa ii instalez driverul intra in windows,am incercat si cu alt monitor si alt driver degeaba la monitorul ala nu mai apare out of range....sa incerc metoda aia a cuptorului?dar am vazut acolo ca placa aia video nu avea condensatori ca asta...oare vor exploda?sau se mai poate repara la vreun atelierse poate repara la un ateliersi cam ce costuri ar avea....se merita...? Link spre comentariu
VIFCOR Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 se poate repara la un ateliersi cam ce costuri ar avea....se merita...? O vinzi defecta si pui diferenta la una functionala Link spre comentariu
Vizitator raducu18 Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 ce costuri ar cam avea reparatia...si daca o vand iau mai nimic pe ea Link spre comentariu
George(sb) Postat August 31, 2013 Partajează Postat August 31, 2013 cu cuptorul nu faci altceva decat sa o strici, de reparat nu merita; pune o placa video pe lista de achizitii Link spre comentariu
Vizitator hashu1985 Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Dap,nu se merita reparata sub nici o forma. Din spusele tale placa da "artefacte", deci in proporte de 90% sunt busite memoriile.Cel mult ce poti incerca e, daca ai un pieten care repara electronice sa-ti dea cu aer cald pe placa, daca nu poti sa te distrezi putin si cu metoda cuptorului, mare lucru n-ai ce pierde...o placa video din gama aia sau similara ca performante cu 7300GS e undeva intre 30-50ron functionala. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum