Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme placa video 7300GS Gigabyte

Vizitator raducu18

Postări Recomandate

Vizitator raducu18

Am si eu o nelamurire....am o placa video Nvidia 7300GS 256MB Gigabyte si apar niste dungi cand intra in bios,apoi apare chestia d la widows 7 si cand intra in windwos da out of range...inainte sa ii instalez driverul intra in windows,am incercat si cu alt monitor si alt driver degeaba la monitorul ala nu mai apare out of range....sa incerc metoda aia a cuptorului?dar am vazut acolo ca placa aia video nu avea condensatori ca asta...oare vor exploda?sau se mai poate repara la vreun atelier

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• VIFCOR

2

• George(sb)

1

Top autori în acest subiect

Am si eu o nelamurire....am o placa video Nvidia 7300GS 256MB Gigabyte si apar niste dungi cand intra in bios,apoi apare chestia d la widows 7 si cand intra in windwos da out of range...inainte sa ii instalez driverul intra in windows,am incercat si cu alt monitor si alt driver degeaba la monitorul ala nu mai apare out of range....sa incerc metoda aia a cuptorului?dar am vazut acolo ca placa aia video nu avea condensatori ca asta...oare vor exploda?sau se mai poate repara la vreun atelier

se poate repara la un atelier
Link spre comentariu
Vizitator raducu18

se poate repara la un atelier
si cam ce costuri ar avea....se merita...?
Link spre comentariu
Vizitator hashu1985

Dap,nu se merita reparata sub nici o forma. Din spusele tale placa da "artefacte", deci in proporte de 90% sunt busite memoriile.Cel mult ce poti incerca e, daca ai un pieten care repara electronice sa-ti dea cu aer cald pe placa, daca nu poti sa te distrezi putin si cu metoda cuptorului, mare lucru n-ai ce pierde...o placa video din gama aia sau similara ca performante cu 7300GS e undeva intre 30-50ron functionala.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări