Vizitator booosty Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Sunt fericitul posesor a unei perechi de boxe stereo unitra 90w achizitionate de curand si am o problema cu una din ele si anume: tweeterul de la o boxa este ars (cred) si vreau sa stiu daca imi pute-ti recomanda pe cineva de incredere din bucuresti care poate sa il rebobineze, a doua problema este faptul ca reglajele pentru medii si inalte gajaie cand le modific pozitia si la fel daca cunoasteti pe cineva care poate sa le repare.Daca totusi nu merita reparat nimic vreau sa imi spune-ti de unde pot cumpara tweeter-ul respectiv si ce model este. Va multumesc anticipat tuturor care vor avea intentia sa ma ajute. Link spre comentariu
diff Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Salut,cu rebobinarea TW te ajut eu dar sunt din constanta,daca al vrei nou zi-mi ce scrie pe magnet,ati pot da adresa de unde ati poti lua unul nou bineanteles PM,stima Link spre comentariu
cristi289 Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 De aici poti lua difuzoare noi pentru Unitra ... http://www.tonsil.ro/ Succes! Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Acuma am niste boxe unitra de 75 W si am gasit niste cutii de unitra 90W. Diametrul difuzoarelor cred ca e acelasi, iar volumul cutiei e la fel. As dori sa intreb pe cei care cunosc aceste boxe care e diferenta dintre ele (nu ma intereseaza puterea) daca boxele de 90W sunt mai bune si in aceasta situatie daca se merita reconditionarea lor. Link spre comentariu
Andy414 Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Cel mai probabil ai Tweeter-ul Tonsil GDWT 9/40/5. M-am confruntat si eu cu o rebobinare a lui... e 20 de lei o bobina de fabrica, sau cel putin realizata dupa acele caracteristici pentru ca suna simetric cu originalul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum