DiCK Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Salutare,Am un hdd extern pe care daca incerc sa copiez ceva imi copiaza foarte greu.Am scos HDD din el, l-am conectat direct pe SATA si asa merge perfect, in schimb pe USB merge ca si cum ar fi conectat pe USB1.1. Cand il conectez la calculator imi zice ceva de genul: This device can perform faster if you conect to USB 2.0. cu toate ca este conectat pe port 2.0 si plus de asta l-am testat si supra.testat pe 3 desktopuri si 2 laptopuri.... si aceeasi problema.Daca ma poate ajuta cineva cu o sugestie, as ramane recunoscator.Numai bine,A D I Link spre comentariu
ddd3d Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 incearca alt rack.... Link spre comentariu
DiCK Postat Septembrie 1, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2013 m-am gandit si eu la asta, dar nu am altul. cum am mai spus hdd merge perfect conectat direct pe SATA, problema vine de la rack.Intrebarea este daca se mai poate remedia sau nu, sau cumde a aparut aceasta problema. Link spre comentariu
ddd3d Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 banuiesC ca e vorba de vreun rack ieftin pe care scrie mare MADE IN CHINA banuiesc ca problema ar fi cel mai probabil de la controlarul rackului deci nu prea se merita sfatul meu ar fi sa cumperi altul ca nu sunt chiar asa de scumpe.... http://www.emag.ro/rack-hard-disk/c Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum