IsBlacks Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 In ultimul timp nu am mai lucrat la niciun proiect, inafara de cateva u-becuri care le faceam in 10 minute, as dorii sa lucrez la un proiect mai greu sa sa spun asa, dar nu am nicio idee, as dorii daca se poate sa imi sugerati niste proiecte interesante care le-as putea face cu un buget de maxim 100-200ron. ma scuzati daca nu am postat unde nu trebuie! Link spre comentariu
ratza Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Fă multitesterul de aici:viewtopic.php?f=14&t=50190Ai ceva de citit, deci poţi să şi înveţi în timp ce-l construieşti. Crede-mă că merită. Link spre comentariu
IsBlacks Postat August 30, 2013 Autor Partajează Postat August 30, 2013 am deja unul , alte idei aveti? Link spre comentariu
crispus Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Ce vrei sa inveti? Link spre comentariu
IsBlacks Postat August 30, 2013 Autor Partajează Postat August 30, 2013 sunt deschis la orice propunere aveti:) Link spre comentariu
crispus Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Asta depinde doar de tine. Te intereseaza electronica analogica, digitala, microcontrolere, FPGA, etc? Posibilitatile sunt limitate doar de imaginatie. Te pasioneaza un anumit lucru? Il integrezi intr-un proiect. Simti nevoie de un anumit "gadget", ti-l faci singur. etc. Dar ca sa poti duce cu placere un proiect la bun sfarsit, motivatia trebuie sa vina din interior. Trebuie sa te pasioneze ceva anume; altfel ti-am spune doar ce ne-ar pasiona pe noi. Ca idee: http://www.circuit-projects.com/ Link spre comentariu
IsBlacks Postat August 30, 2013 Autor Partajează Postat August 30, 2013 sincer sunt pasionst de partea audio, deci in general acest gen de proiecte, as dorii sa fac un vu-metru cu ace dar nu am schema si pcb-ul (pentru ca inca nu stiu sa transform schemele complexe in pcb-uri spre rusinea mea ) Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Poti sa incepi cu cablaje de test , se gasesc in toate mag. de electronice !! Link spre comentariu
crispus Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 http://www.eevblog.com/2013/06/29/eevbl ... r-circuit/ Un punct de plecare pentru vu meter. Link spre comentariu
XAN77 Postat August 31, 2013 Partajează Postat August 31, 2013 Uite aici viewtopic.php?f=290&t=80189 daca citesti, gasesti un aparat care masoara ESR, LCF, mira de test VGA si TV. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum