Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect nou

IsBlacks

Postări Recomandate

In ultimul timp nu am mai lucrat la niciun proiect, inafara de cateva u-becuri care le faceam in 10 minute, as dorii sa lucrez la un proiect mai greu sa sa spun asa, dar nu am nicio idee, as dorii daca se poate sa imi sugerati niste proiecte interesante care le-as putea face cu un buget de maxim 100-200ron. ma scuzati daca nu am postat unde nu trebuie!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• IsBlacks

4

• crispus

3

• dan-a2

1

• ratza

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Asta depinde doar de tine. Te intereseaza electronica analogica, digitala, microcontrolere, FPGA, etc? Posibilitatile sunt limitate doar de imaginatie. Te pasioneaza un anumit lucru? Il integrezi intr-un proiect. Simti nevoie de un anumit "gadget", ti-l faci singur. etc.

Dar ca sa poti duce cu placere un proiect la bun sfarsit, motivatia trebuie sa vina din interior. Trebuie sa te pasioneze ceva anume; altfel ti-am spune doar ce ne-ar pasiona pe noi.

Ca idee: http://www.circuit-projects.com/

Link spre comentariu

sincer sunt pasionst de partea audio, deci in general acest gen de proiecte, as dorii sa fac un vu-metru cu ace dar nu am schema si pcb-ul (pentru ca inca nu stiu sa transform schemele complexe in pcb-uri spre rusinea mea :jytuiyu )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări