Gogured Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Am probleme cu un laptop Acer Aspire 5253 model p5we6 la care nu se mai aprinde display-ul ( nici LED-urile de iluminare, nici afisajul daca este luminat din exterior) si nu mai functioneaza nici touchpad-ul ....Probat cu un monitor extern si un mouse USB totul este functional .momentan nu am gasit schema , dar banuiesc ca poate este ceva pe o tensiune de alimentare si nu stiu care este aceasta ....poate cineva s-a lovit de aceasta problema si ma poate ajuta ... sau cu o schema ...Va multumesc anticipat Link spre comentariu
George(sb) Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 posibil sa fie chipul video dezlipit si sa fi picat doar partea de lcd Link spre comentariu
Gogured Postat August 30, 2013 Autor Partajează Postat August 30, 2013 banuiesc ca poate fi ceva cu chipul video, dar de ce nu mai merge touchpad-ul ??cine da comanda de aprindere a LED-urilor din afisaj ?? este tot din chipul video ?? ce valoare are tensiunea de aprindere a LED-urilor din afisaj si care este aceasta ?am gasit in final o schema , dar este pentru alta placa de baza si nu corespunde cu ce am eu ....cum pot proba display-ul ?? cel putin LED-urile de iluminare ? Link spre comentariu
Gogured Postat Septembrie 2, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Nu s-a lovit nimeni de aceasta problema ???merita relipit cipul video ?ma poate ajuta cineva cu relipirea preferabil din Bucuresti ? Link spre comentariu
VIFCOR Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Nu s-a lovit nimeni de aceasta problema ???merita relipit cipul video ?ma poate ajuta cineva cu relipirea preferabil din Bucuresti ?L-ai rezolvat ? Link spre comentariu
Gogured Postat Septembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2013 S-a vandt defect ....Se poate inchide ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum