Vizitator Cristi-C. Postat Septembrie 1, 2006 Partajează Postat Septembrie 1, 2006 As dori si eu o schema de letcon , sau pistol de lipit pe care sa-l alimentez direct de la acumulatorul masinii.Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 1, 2006 Partajează Postat Septembrie 1, 2006 Se gasesc de cumparat, costa vreo 4...5 lei. Mai in tinerete am facut si eu unul (atunci nu se gaseau :smt003 ) dintr-o bara de cupru pe care am bobinat nichelina. Avea vreo 30...40 W. Nu mai stiu cum am izolat nichelina fata de bara de cupru, parca cu niste mica. Link spre comentariu
adynis Postat Septembrie 1, 2006 Partajează Postat Septembrie 1, 2006 dar cele care se gasesc nu sunt la 220VAC ? Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 1, 2006 Partajează Postat Septembrie 1, 2006 doar nu crezi ca unele se gasesc si altele stau ascunse se gasesc de toate, si la 220 si la 12 sau 24V Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 adynis cauta in titan la etajele 1/2 sau in magazinele de pe maica domnului Link spre comentariu
adynis Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 am retinut, 10x :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator Cristi-C. Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 Se gasesc la magazinele "Dioda"? Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 3, 2006 Partajează Postat Septembrie 3, 2006 Habar nu am unde sunt magazinele dioda Link spre comentariu
Vizitator Cristi-C. Postat Septembrie 3, 2006 Partajează Postat Septembrie 3, 2006 Habar nu am unde sunt magazinele diodaSunt magazine cu piese , kituri electronice.... Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 3, 2006 Partajează Postat Septembrie 3, 2006 Stiu ce fel de magazine sunt, am mai auzit pana acum, insa nu stiu UNDE sunt in bucuresti Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 3, 2006 Partajează Postat Septembrie 3, 2006 Sectorul 1, pe langa Domenii Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 întrebare... simplă: s-ar putea alimenta dintr-o sursă AT??? (am vre-o 2 nefolosite) Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 E simplu de facut letconul ...pui pe o bara de cupru un strat de fibra de sticla ...si bobinezi nichelina pe ea... ( eu asa am facut cand nu aveam...acum fara statie de lipit as fii mort :rolleyes: :axe: )e o operatiune de 20 de minute , Spor le treaba :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum