Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparatie Cd Player Technics SL-PS740A

Vizitator l_florin

Postări Recomandate

Vizitator l_florin

Am revenit :)

Intre timp mi-am luat alt CD Player

M-am jucat prin reglaje. Unele discuri le citeste mai bine "la rece", dar nu te poti baza ca asculti cand vrei tu :)

Inca odata vroiam sa va spun, ca si comportament, doar in prima ora (aproximativ) de functionare, nu citeste bine discurile. Dupa o perioada de functionare, aparatul citeste aproape orice disc ....

Daca vrea cineva priceput sa-l repare, sa-mi dea de veste.

Multumesc!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tepesa

3

• Eusebiu Angelescu

2

• hoitu1983

1

• maxente

1

• 4 săptămâni mai târziu...

salut. schimba condensatorii din alimentare. de multe ori da rezultate treaba asta, mai ales daca zici ca dupa ce se incalzeste incepe sa mearga. cu reglajele nu e mare complicatura la modelul asta, dar trebuie totusi sa ai grija. belea mare este la cele cu 5-6 sau mai multi semireglabili, unde se complica rau reglatul si nu prea iese la ghici.

eu m-as baga, dar nu sunt din bucuresti. cam greu sa mai gasesti sa repari cd-playere, pentru ca nu se mai plateste. mai corect spus, costul manoperei poate sa depaseasca valoarea aparatului, si de aia nu prea se mai inghesuie nimeni sa le faca. daca acum 10-15 ani ceream echivalentul a 10-15 euro pentru o reparatie (in general manopera) si oamenii erau multumiti, acum, daca cer 10 euro pentru asa ceva, cu tot cu eventuale piese, majoritatea renunta. totusi, aparatul tau este un model misto, a fost cotat destul de bine si merita reparat, sau macar incercat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări