Vizitator Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 altu care se baga in discutie aiurea ...si normal ca e asa , doar este un ''iubitor'' de vintage si trebuie sa ia apararea tuturor bijnitarilor de astfel de produse Link spre comentariu
clauelf Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Bisnita este in alta parte, repet. Aici facem schimburi de idei din placere, asta nu costa bani. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 tocmai asta am facut ..vreau sa previn bijnita cu astea ..pentru ca este INSELATORIE , un necunoscator care se uita prima data aici are noroc ca afla exact inainte sa faca prostia , sa-l insele unu de pe audioweb , okazii, mercador , etc. peste tot unde le vezi in anunturi , sunt puse la niste preturi nerealiste ...sincer i-as impusca pe aia care le pune la asemenea preturi Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Omule, nu are rost să te enervezi aşa, la urma urmei, aşa cum spune vorba populară, nu e prost cine cere ci e prost cine dă. Trebuie să aibă loc şi selecţia naturală în domeniul cumpărării de magnetofoane, cine învaţă ceva din asta e cel mai cîştigat.Dacă vrei totuşi să faci schimb de idei, chiar dispute constructive, avem pe forum un amator pregătit la orice oră. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 ''e prost cine dă'' - totusi ai spus bine aici dar nu poate sa fie neeaparat prost, este pur si simplu necunoscator , el vede magaoaia aia imensa , rolele alea frumoase cum se invarte si spune '''moaaaa moaaaa, ce sculaa frateeee, vreau si eu, vreau si eu'' . Un cunoscut de-al meu tot asa cauta sa-si cumpere gx din asta si el a facut bine ca a intrebat pe colo pe colo , am stat la discutie cu el si imi spunea ''frate am auzit ca are 15 'kile , pai frate ce o fi in el , e plin de piese unicate , o avea si procesor de sunet pe lampi , ca asa am auzit de la vanzator ca se aude bestial , nu se compara cu nimic la felul cum se aude , e din material exotic lemnele alea pe laterale , are capede de redare din sticla ...ce sa mai ,dau banu si-l iau....'' . Hoo prietene stai putin , vino la mine sa-ti arat defapt cum este , aveam atunci 4 modele (620, 630, 747 si un 635 - am poze cu toate desfacute si inregistrari de cate 10 minute pe banda, cu fiecare in parte) impreuna cu un prieten pentru ca le luasem doar pentru informare si teste. Dupa ce a vazut omu a spus doar atata ''sunt frumoase la design'' si eu i-am dat dreptate pentru ca asta este defapt jmecheria la ele , in rest piesele sunt de 2 lei... pana la urma a ajuns si el la concluzia ca nu o sa arunce atatia bani mai ales pe 747 ala care i-am spus ca e cel mai scump de pe piata , a ramas asa cand auzea cat costa . Pai chiar sa fii nebun, cu banii aia iti faci un calculator super si este de un milion de ori mai rentabil .. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum