Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laptop Dell l501x

Vizitator Vladovici Alexandru

Postări Recomandate

Vizitator Vladovici Alexandru

Salutare, am o nedumerire legata de un posibil scurtcircuit in laptop, pe placa de baza.Laptopul nu se mai aprinde indiferent ca are bateria in interior, incarcata.Ledul de la incarcator se stinge odata ce bag incarcatorul in laptop si ramane stins. Apoi daca scot incarcatorul din priza si din laptop si il bag doar in priza, ledul se aprinde. Indiferent ca are bateria inauntru sau nu el se comporta lafel. Bateria este incarcata! Am lasat laptopul in priza timp de 3 ore cat am fost plecat, avea si bateria in interior, iar cand m-am intors asta am descoperit. V-as ruga daca aveti vreo idee care ar fi problema as fi recunoscator sa-mi spuneti.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Th3_uN1Qu3

1

• porscheg

1

• cornel

1

• 1 an mai târziu...

Daca sunteti din Bucuresti va pot ajuta eu. Despre pret putem discuta la telefon sau prin mesaj privat aici pe forum. Depinde de complexitatea placii si componentele afectate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări