Vizitator Vladovici Alexandru Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 Salutare, am o nedumerire legata de un posibil scurtcircuit in laptop, pe placa de baza.Laptopul nu se mai aprinde indiferent ca are bateria in interior, incarcata.Ledul de la incarcator se stinge odata ce bag incarcatorul in laptop si ramane stins. Apoi daca scot incarcatorul din priza si din laptop si il bag doar in priza, ledul se aprinde. Indiferent ca are bateria inauntru sau nu el se comporta lafel. Bateria este incarcata! Am lasat laptopul in priza timp de 3 ore cat am fost plecat, avea si bateria in interior, iar cand m-am intors asta am descoperit. V-as ruga daca aveti vreo idee care ar fi problema as fi recunoscator sa-mi spuneti. Link spre comentariu
porscheg Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 Ai un condensator ceramic in scurt pe alimentare. Undeva pe langa mufa de la alimentator Link spre comentariu
cornel Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Ce a avut pana la urma acel laptop? Cat a costat? Si eu am aceeasi problema. Ar fi bine ca toata lumea dupa ce initiaza o discutie, sa o si finalizeze cumva. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Daca sunteti din Bucuresti va pot ajuta eu. Despre pret putem discuta la telefon sau prin mesaj privat aici pe forum. Depinde de complexitatea placii si componentele afectate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum