Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reconditionare incinte boxe Klipsch La Scala 1976

Vizitator caesar_m3

Postări Recomandate

Vizitator caesar_m3

Va salut dragi profesionisti.Va rog sincer sa ma iertati daca subiectul este deschis intr-un loc gresit, dar sunteti primii oameni profi de care dau dupa o ampla cautare pe google.M-ar interesa daca ma puteti ajuta cu recomandari catre o persoana foarte abila care sa poata sa imi reconditioneze o pereche de boxe Klipsch LA Scala din 1976.Le-am achizitionat recent si din pacate prezinta mici semne aparute de-alungul timpului doar la exterior. Ele sunt in perfecta stare de functionare ( tehnica) doar ca imi stau pe creieri micile semne de pe incinte . Orice recomandare catre o persoana priceputa si atenta este de mare folos. Va multumesc frumos pentru timpul alocat.

post-78968-139829671858_thumb.png

post-78968-139829671874_thumb.png

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrian lucian

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Merita o restaurare, au si ele partea lor de istorie. Daca doriti sa va implicati personal va pot asigura suport logistic, (scule , spatiu, solutii tehnice ) ,trebuie sa vad un pic de implicare :da

Link spre comentariu
Vizitator caesar_m3

Va multumesc frumos pentru raspuns si ajutor dar din pacate sunt ultima persoana din lume pe care sa o puneti sa faca munca de detaliu si sa lucreze cu scule :) Sa spunem ca lumea ar fi mai sigura fara mine cu unelte ascutite in mana :)Am decis sa le valorific asa , in starea in care erau si intre timp am achizitionat alta pereche ( din anii 80 ce-i drept) in stare imaculata .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări