Vizitator caesar_m3 Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 Va salut dragi profesionisti.Va rog sincer sa ma iertati daca subiectul este deschis intr-un loc gresit, dar sunteti primii oameni profi de care dau dupa o ampla cautare pe google.M-ar interesa daca ma puteti ajuta cu recomandari catre o persoana foarte abila care sa poata sa imi reconditioneze o pereche de boxe Klipsch LA Scala din 1976.Le-am achizitionat recent si din pacate prezinta mici semne aparute de-alungul timpului doar la exterior. Ele sunt in perfecta stare de functionare ( tehnica) doar ca imi stau pe creieri micile semne de pe incinte . Orice recomandare catre o persoana priceputa si atenta este de mare folos. Va multumesc frumos pentru timpul alocat. Link spre comentariu
adrian lucian Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Merita o restaurare, au si ele partea lor de istorie. Daca doriti sa va implicati personal va pot asigura suport logistic, (scule , spatiu, solutii tehnice ) ,trebuie sa vad un pic de implicare Link spre comentariu
Vizitator caesar_m3 Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Va multumesc frumos pentru raspuns si ajutor dar din pacate sunt ultima persoana din lume pe care sa o puneti sa faca munca de detaliu si sa lucreze cu scule Sa spunem ca lumea ar fi mai sigura fara mine cu unelte ascutite in mana :)Am decis sa le valorific asa , in starea in care erau si intre timp am achizitionat alta pereche ( din anii 80 ce-i drept) in stare imaculata . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum