alindrag2002 Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 Buna ziua.am un hp pavilion dv6 varianta pe AMD. nu afiseaza imagine nici pe display nici pe iesirea auxiliara, ce poate fi? se aprind ledurile d caps lock si numlock intermitent.... Link spre comentariu
Vizitator myshy93 Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 La seria DV vesnica problema, chipsetul video este "dezlipit" de pe placa de baza. Mergi cu el la un service si roaga sa ti se faca reball nu reflow. Anyway o sa ai probleme mereu cu el...sunt gandite prost pe ventilatie se supra-incalzesc si intrum final se dezlipesc chipseturile, si un sfat pe viitor nu-l mai tine in pat si incearca sa-i faci o curatare la 4-5 luni. Link spre comentariu
alindrag2002 Postat August 28, 2013 Autor Partajează Postat August 28, 2013 La seria DV vesnica problema, chipsetul video este "dezlipit" de pe placa de baza. Mergi cu el la un service si roaga sa ti se faca reball nu reflow. Anyway o sa ai probleme mereu cu el...sunt gandite prost pe ventilatie se supra-incalzesc si intrum final se dezlipesc chipseturile, si un sfat pe viitor nu-l mai tine in pat si incearca sa-i faci o curatare la 4-5 luni.ok multumesc Link spre comentariu
alindrag2002 Postat Septembrie 7, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2013 La seria DV vesnica problema, chipsetul video este "dezlipit" de pe placa de baza. Mergi cu el la un service si roaga sa ti se faca reball nu reflow. Anyway o sa ai probleme mereu cu el...sunt gandite prost pe ventilatie se supra-incalzesc si intrum final se dezlipesc chipseturile, si un sfat pe viitor nu-l mai tine in pat si incearca sa-i faci o curatare la 4-5 luni.Am rezolvat. Pentru altii care se mai lovesc de problebe de astea. La mine n-a fost chipsetul video, biosul a fost problema!!!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Am rezolvat. Pentru altii care se mai lovesc de problebe de astea. La mine n-a fost chipsetul video, biosul a fost problema!!!!Bravo ! Da si este secret cum ai rezolvat problema cu biosul,adica i-ai dat restore la bios sau i-ai rescris biosul,adica i-ai bagat din nou softul la bios ???Asteptam raspuns !!! Link spre comentariu
alindrag2002 Postat Octombrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Am rezolvat. Pentru altii care se mai lovesc de problebe de astea. La mine n-a fost chipsetul video, biosul a fost problema!!!!Bravo ! Da si este secret cum ai rezolvat problema cu biosul,adica i-ai dat restore la bios sau i-ai rescris biosul,adica i-ai bagat din nou softul la bios ???Asteptam raspuns !!!Pai nu stiu exact.... L-am dus la un atelier de reparatii unde se putea face operatia de relipire a chisetului video si tipul de acolo a zis ca biosul e problema... A extras integratul ala de pe placa si a pus altul dupa care l-a scris cu softul de pe site-ul producatorului. 180ron si gata a fost!!! si merge si acum... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum