Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lcd Samsung LE32D550

emy_dx

Postări Recomandate

Va salut!Am acest tv cu urmatorul defect:la actionarea tastei power de pe tlc led-ul clipeste de 5 ori apoi nu pot ca sa-l mai aduc in st/by,telecomanda o simte cand apas pe teste,tv-ul nu afiseaza nimic.Rog daca are cineva schema acestui tv,sursa are codul:BN44-00438C,Main Board:BN41-01603C.Tensiunile masurate in secundar sunt:5v,13v,24v.Stie cineva ce cod de eroare sunt cele 5 clipiri de led?Va multumesc,

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• emy_dx

3

• carageae

1

• dan cod

1

• orgasmo

1

Top autori în acest subiect

• 3 ani mai târziu...

Am si eu unul care s-a oprit brusc aseara in timp ce ma uitam la film, doar ca al meu clipeste de 6 ori...exista vreun cod, ca la masinile de spalat, sau e doar o perioada dupa care intra in standby? E acelasi TV si are aceeasi manifestare...sunt in concediu la parinti si nu am nimic de masurat sau testat...merita sa cumpar sursa si invertor, adica am vreo sansa sa fie de acolo? Doar asta as putea sa schimb de aici...poate fi problema si de la lampile CCFL, sau alea se manifesta altfel la acest model?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări