alpine_clarion Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Buna seara, doresc sa montez o statie cb si am de ales intre 4 modele:SUPER STAR 3900 MK1 (fabricatie 1990) fabricata in FrantaSUPER STAR 2400 MK1 (fabricatie 1990) fabricata in FrantaNEVADA CB 2002 (fabricatie 1992) fabricata in JaponiaALBRECHT AE 6080 fabricata in Germania.Care din cele 4 modele credeti ca e mai performanta? care se merita montata pe masina?Va multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Optiunea mea ar fi SS3900 Link spre comentariu
alpine_clarion Postat August 28, 2013 Autor Partajează Postat August 28, 2013 Partea nasoala este ca la cele doua statii super star nu am sistem de prindere, nu incap in locasul casetofonului, deci trebuie sa improvizez ceva...masina este un sprinter din 2003.Tehnologia anilor `90 oare nu este depasita? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 ALBRECHT AE 6080 fabricata in Germania.are un vecin una un cu ceva diferenta la numarul de fabricatie(model)merge impecabil de 2 ani adevarat este ca a fost montata de profesionisti calibrata antena si asa mai departe Link spre comentariu
Vizitator Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 Daca trebuie ales intre o statie SSB si una pe post de casetofon, trebuia sa-mi spui de la inceput, nu ma mai oboseam sa scriu. E buna aia de casetofon, ia-o cu incredere! Link spre comentariu
alpine_clarion Postat August 28, 2013 Autor Partajează Postat August 28, 2013 Nu am ce sa cumpar, statiile le am deja, vroiam numai sa stiu care este mai performanta si care se merita montata pe masina...sau ma rog, voi ce a-ti alege... Link spre comentariu
C.D. Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Si eu va recomand tot statia germana, dar cu verificarea obligatorie a antenei cu reflectometrul (WSVR cat mai mic intre 1 si 1,5 max. pentru performante maxime R/E).Daca cumparati antena noua din comert, lasati-o cu cablul coaxial al ei (nu taiati din coaxial deoarece a fost calibrata cu acea lungime de cablu coaxial, deobicei 4m) Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Partea nasoala este ca la cele doua statii super star nu am sistem de prindere, nu incap in locasul casetofonului, deci trebuie sa improvizez ceva...masina este un sprinter din 2003.Tehnologia anilor `90 oare nu este depasita? Am avut mai multe statii pe mana din astea din zilele noastre. Cel mai multumit sunt de un Kaiser ka9040 din anii '90. Concluzia o tragi tu... Link spre comentariu
alpine_clarion Postat Septembrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2013 am vandut cele doua superstar si am ramas cu nevada si albrecht. albrecht l-am montat pe masina si sunt foarte multumit de el. va multumesc pentru sfaturi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum