Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pm 75 marantz

Postări Recomandate

maxente repar tv si programatoare de masinide spalat am facut amplif de la a la z si integratu asta imi da bataie de cap nu are echivalent sanyo a facut doar un model cred ca pentru firma marantz ,am gasit in china si in marea britanie in ron costa 66ron si nu merita poate vine poate nu si ajunge in romania in 2015,cred ca este dual bias ,iar circuitu block diagram nu gasesc sa stiu ce este in el si cum se poat modifica

Link spre comentariu

Eu zic sa faci comanda de acest integrat pe ebay, eu fac mereu comenzi, in general din China, si au fost comenzi care mi-au venit si in 14 zile din Hong Kong, dar nu au depasit 30 de zileCauta un user care are feedback bun si comanda de acolo, daca sunt ieftine iei si de rezerva

Link spre comentariu

Nu cred ca ramai fara bani. Omul are peste 9000 de tranzactii si peste 99% aprecieri pozitive. Are tot interesul sa-si mentina reputatia. :da ipertronica-it (9781 Green star icon for feedback score in between 5,000 to 9,999)99.7% Positive feedbackPretul integratului este insa foarte mare. Nu merita. Poate gasesti pe cineva care vinde vreun amplificator defect dar care sa aiba acest integrat bun.

Link spre comentariu

maxente luni cumpar marker am avut unu da sa uscat , pcb am dublu placat subtire il pot taia cu foarfeca piese am luat de pe un sasiu de tv sunt toshiba bc558 si bc548 merita sa o repar arata bijuterie 160w 8ohm si 120w rms ,piese recomandate bc858b =4bucbc848c=6buc1k=4buc39R=4buc220R=2buccondensator=100nohp marker permanento sa fac un modul mic doar partea cu tranzistoare cu iesiri pini 1-2-5-6-9 ca si integratu restu este deja pe cablaj final :freaza:

post-78953-139829672779_thumb.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări