aygun Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Stie cineva cum sunt conditiile la Poiana Neamtului ?Caut un loc de vacanta , daca ne ajuta Cel de Sus , unde sa mergem si sa lenevim. Departe de agitatie , vizite .....Am fost intr-un mic concediu la Cluj si din 3 zile aproape pe toate le-am alergat pe coclauri.Ba la Salina Turda , ba la Cheile Turzii , ba nu stiu unde .SUnt satul de agitatia cotidiana si vreau pur si simplu sa las agitatia cotidiana pentru cateva zile . Sa ma trezesc la 9 sau 10 ,. Sa servesc masa , o plimbarica la pas in zona si inapoi la pranz . Iaraqsi somn , un film bun , o specialitate de-a locului si atat . Doar odihna si aer curat .Nimic mai mult. Link spre comentariu
ggi Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Salut !Eu sunt la curent cu zona Neamtului; in functie de ce anume vrei sa vezi sau cat de linistit vrei sa fii, se gasesc conditii foarte bune de cazare; sunt o gramada de pensiuni retrase prin te miri ce codri sau capete de sat, iar locurile cu cea mai mare agitatie din zona nu aduc nici pe departe cu "mireasma" orasului ; gasesti cazare cu 80-150 lei/noapte/camera dubla, unde intra si una-doua mese, in functie de locul pe care ti-l alegi si de pretentii; in general cazare mai cu pretentii vei gasi in preajma locurilor foarte circulate (implicit mai scump) dar in zonele retrase gasesti cazare si masa foarte ieftin; oricum, cam tot ce merita vizitat se afla intr-un perimetru relativ restrans; un mare plus: oricat de retrasa sau ieftina ar fi pensiunea, intotdeauna va fi curata ! Am avut niste surprize prin Cluj sau prin Ungaria.... nu mai zic ! Bine ar fi daca ai cauta cazarea si masa pe o relatie de alta natura decat pe net; de obicei ce gasesti pe net sunt doar locurile aglomerate si unde vei avea senzatia ca esti turist; de la pensiunile mai retrase vei pleca acasa cu senzatia ca ai fost la bunici la tara... Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Salut ! ...............Am avut niste surprize prin Cluj sau prin Ungaria.... nu mai zic !.......... quote] Ce surprize ai putut avea prin Cluj? Probabil ca ai inceput sa faci misto de faptul ca ungurii vorbesc romaneste cu accent.Eu cunosc Clujul de prin anii '60 si nu am avut niciodata probleme.La fel in Ungaria am fost de nenumarate ori, dar nu mi s-a intimplat sa am probleme niciodata.Este o vorba: respecta si vei fi respectat.Cred ca lipsa de respect duce de cele mai multe ori la conflicte. Link spre comentariu
aygun Postat August 27, 2013 Autor Partajează Postat August 27, 2013 @ggi - Multumesc ! Insa Poiana neamtului nua re nici o legatura cu zona Piatra Neam sau colaterale . E fix pe langa Sibiu. http://www.poiana-neamtului.ro Vezi la locatie ca iti arata exact unde este . Ma gandeam ca , cunosti zona si chiar Pensiunea . Multumiri inca odata . Link spre comentariu
Vizitator Dulgherul Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 preturi nu stiu sa iti spun dar ca locatie este undeva in mijlocul naturii,linistit, prea putin trafic,acum ceva timp ,cum va fi acum exact nu stiu atunci era curat ,servit cu bun simt,mancare ok zic euvariante pt cate o plimbare,un pescuit etc exista aproape,peisaje frumoase eu zic ca merita sa faci un concediu de cateva zile acolo. Link spre comentariu
ggi Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 @aygun: scuzele mele, lipsa de informare ; m-a luat gura pe dinainte, stiind foarte bine zona de care am facut vorbire, nu am realizat confuzia; inca o data scuze...@geo 53 bn: nici pe departe nu am facut aluzie la locuitorii Clujului (dealtfel toti ardelenii mi-au lasat o impresie deosebit de buna in calatorii) cu atat mai putin asupra accentului cetatenilor de origine maghiara; nu am avut nici un fel de conflict si nici nu sunt lipsit de respect; la fel cu Ungaria, am ramas destul de frumos impresionat de cum stau lucrurile acolo si (mai surprins !) de faptul ca m-am putut intelege cu absolut toata lumea in engleza fara probleme; in ambele cazuri insa am facut referire la curatenia ceva mai precara a unor locuri de cazare relativ la ceea ce vazusem pe net; dealtfel in context s-ar fi putut vedea ce am vrut sa spun prin surprize, referirea fiind strict la curatenia din moteluri; se poate sa fi fost si din cauza ca nu am ales unele stabilimente mai scumpe, mna... ce sa zic... vina mea, dar comparatia era strict pe alta tema."Probabil ca ai inceput sa faci misto"; nu-mi permit !Scuze initiatorului, m-am bagat in seama aiurea... Link spre comentariu
aygun Postat August 27, 2013 Autor Partajează Postat August 27, 2013 @Dulgheru - Multumesc frumos ! O sa verificam tarifele si vedem.@ggi - stai linistit , am specificat despre ce e vorba tocmai ca sa nu se creeze confuzii. Nu e cazul de scuze . Nu ai dat nimanui in cap. Numai de bine tuturor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum