ComponentePc Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Am si eu cateva piese de care sunt curios. Poate ma lamureste cineva ce sunt si daca au vreo valoare monetara. Multumesc. As vrea sa incep cu modelul asta. Am mai multe chiar: WOUND PRIMARY CURRENT TRANSFORMER Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Piesele prezentate sint transformatoare de curent,mai exact sint montate (intercalate),inseriate cu una din fazele care merg la un cosumator.Cele doua iesiri ale transformatorului,sint conectate la un instrument de masura,miliampermetru,ampermetru ,care indica curentul luat de consumator.In termeni populari(pentru electricieni)se numesc, reductoare de curent.De vindut, cred ca se pot vinde. Link spre comentariu
ComponentePc Postat August 27, 2013 Autor Partajează Postat August 27, 2013 Am mai multe bucati. Nu ai idee cam ce pret ar merge per bucata? Am cautat pe net dar nu am gasit mare lucru. Link spre comentariu
yo9hnf Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 http://www.tme.eu/en/katalog/#search=cu ... 516&page=1 Nu se inseriaza efectiv in circuit ci se monteaza pe unul dintre cablurile de alimentare. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Cele fabricate in Romania se introduceau pe barele din aluminiu.Acestea, prezentate de @ ComponentePc, au niste gauri filetate de unde am tras concluzia ca se inseriaza.De fapt piesa filetata, este corespondentul barei din aluminiu. Link spre comentariu
ComponentePc Postat Octombrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Mai detin un aparat Automatischer Klirrfaktormesser PMZ 11. Nu stiu daca functioneaza, insa vreau sa stiu daca valoreaza ceva. Are cineva idee? E ca cel din poza. http://tinypic.com/r/2d9759e/5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum