Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Senzor soc + pager

Vizitator gopo_nike

Postări Recomandate

Vizitator gopo_nike

Intrucat, in ultimul timp, mi-am gasit masina zgariata pe la toate colturile :jytuiyu (de catre diversi care s-au chinuit sa intre in parcare) m-am hotarat sa-mi montez o..."alarma". Este vorba de un Opel Astra H break model 2007 cu alarma de fabrica: senzor prezenta habitaclu, senzori usi deschise/geamuri sparte si senzor inclinare. La oricare din acestea incepe sa claxoneze intermitent.Acum, ce vreau este ca achizitionez un modul de alarma cu pager dar la care sa leg doar alimentarea + senzorii de soc (+o sirena ca sa atraga atentia, dar nu e neaparat). In momentul in care este lovita nu ma intereseaza sa aprinda luminile sau alte artificii ci doar sa-mi "bipuie" pagerul. Nu doresc utilizarea pagerului pt inchidere/deschidere usi.Este posibil conectarea in acest mod? Imi trebuie un anume modul? Orice parere/sfat este binevenit(a). Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ggi

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

• ggi

ggi 2 postări

Da, este posibil si rezolva relativ usor cu un senzor de soc si un doua module de comunicare sau senzor de soc + emitator 433 MHz + receptor 433 MHz; nu ar trebui sa fie foarte greu de rezolvat pentru un electronist...

Link spre comentariu
Vizitator gopo_nike

Multumesc pt info :) insa cred ca mai ieftin ajung cu un modul de alarma cu pager (dedicat), intrucat e undeva la 150 de lei maxim. Asta m-ar interesa, daca functioneaza functioneaza modulul fara a-l "lega" si la usi, lumini etc

Link spre comentariu

Da, functioneaa; intrarea usa negativ o pui la minus, cea pozitiv o lasi in aer, tot in aer raman lumini, semnalizari, avertizari, etc, iar plus, ACC si minus le legi normal; sirena poti sa nu o mai pui deloc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări