costy Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Am nevoie de niste condensatori pt o sursa in comutatie . Acestia(4 la numar, in paralel) vor lucra la 430vcc si 150khz. Originalii niste kendeil vad ca au dat chix sistematic. Sursa are un 3kw. Deci ma uit si eu ca omul pe farnell si imi mi-au placut niste panasonic cu datasheetul asta Specificatiile dupa cum spuneam par ok Curent de riplu la 105grade si 50khz 3.5A(la 150khz inteleg ca ar fi mai mare?) esr 0.28ohm Dar la preturi asemanatoare celelalte condensatoare au curent de riplu mai mic, spre exemplu un vishay are curentul 2.4A la frecvente peste 10khz Pot avea incredere in specificatiile panasonic? Link spre comentariu
wally_gatter Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Si eu am Panasonic-uri cu ESR scazut si testate . Deci pot sa zic ca sunt mai mult decat multumit de ei. Am mai folosit si Vishay si din cate am vazut si aia sunt buni. Link spre comentariu
costy Postat August 26, 2013 Autor Partajează Postat August 26, 2013 Pai daca am calculat corect si acel curent de riplu e realist as avea 3.5x4=14A curent iar sursa mea cu 3kw/430v are nevoie de 7A deci as fia coperit cu acesti condensatori Link spre comentariu
wally_gatter Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 ai calculat valoarea de varf? ma refer pentru tensiune maxima varf la varf? Link spre comentariu
costy Postat August 26, 2013 Autor Partajează Postat August 26, 2013 pai este in curent continuu, defapt condensatorii sunt la iesirea unui PFC. Link spre comentariu
wally_gatter Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Daca nu iesi din parametri specificati de Panasonic pentru modelul respectiv atunci eu zic ca merg , chiar foarte bine , din moment ce ai si supradimensionat putin filtrajul Link spre comentariu
costy Postat August 26, 2013 Autor Partajează Postat August 26, 2013 Multumesc pt opinie, oricum alte alternative rezonabile ca pret nu prea am, asa ca voi folosi pe astia. Ar trebui sa fie peste cei originali(kendeil) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum