ggi Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 Poate ar trebui sa trag direct fir la baterie ?!?Exact ! Doar contactul il duci la intrarea ACC+; astea pentru ca functia de "sabotaj cabluri" este, in general, activata in urma sesizarii diferentelor de consum pe +Vcc si a scurtcircuitelor. Link spre comentariu
fratello Postat August 28, 2013 Autor Partajează Postat August 28, 2013 Multumesc mult pentru raspunsuri ! In week-end ma apuc de re-montat ; in primul rand voi alimenta alarma separat ! Daca nu obtin rezultatul scontat, voi incerca sa fortez pull-up-ul pe intrare, punand o rezistenta de 10 k spre plus ... Va voi tine la curent cu rezultatele ! Numai bine ! Link spre comentariu
fratello Postat August 31, 2013 Autor Partajează Postat August 31, 2013 Prin bunavointa dealerului , am inlocuit alarma (unitatea si cele doua telecomenzi). Am tras fir de alimentare separat, direct de la baterie ! NICIO DIFERENTA !!! Exact dupa 30 min. alarma incepe si suna ! Mai aveti vreo sugestie ?!? Multumesc ! Link spre comentariu
ggi Postat August 31, 2013 Partajează Postat August 31, 2013 Asta-i tare....Eu as face cam in felul urmator (de fapt asa le mai probam inainte cand luam cate 20 de la fratii chinezi si din ele 3-4 erau varza): as trage fir de la contact si de la baterie (plusuri, desigur), pun sirena si un bec in locul unei semnalizari, pun intrarile in zero (dupa caz) si conectez alarma; o las jumatate de ora, mai modific o intrare, o mai las jumatate de ora, mai modific una... pana dau de capatul celei ce provoaca necazul. App, cum ai legat firul la pedala de frana ? Ca si ala are o treaba cu tipatul alarmei... Link spre comentariu
fratello Postat August 31, 2013 Autor Partajează Postat August 31, 2013 Multumesc din nou pentru suport !Desi este o ora destul de tarzie, asta fac acum : am luat unitatea in casa si am alimentat-o la 12 volti. Nu am conectat la ea decat un LED de stare ; oricum, daca "o ia razna" se vede dupa LED si pagerul imi "clipoceşte afişajul ,bîrâie şi brâbâie" ......in privinta pedalei de frina : cred ca este legat corect firul alarmei si, oricum, doar dupa 30 minute sa faca "figuri" ?! Link spre comentariu
ggi Postat August 31, 2013 Partajează Postat August 31, 2013 Cu firul de frana am patit-o de cateva ori; merita verificat pus la plus si lasat in aer cate 30 de minute... Link spre comentariu
fratello Postat Septembrie 1, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Multumesc tuturor pentru ajutor !=========================...Am gasit o rezolvare, definitiva sper : am mutat intrarea de usi deschise din UCH (B30 & B40) pe intrarea de portbagaj (triggerrare tot negativa) a alarmei ! Se pare ca acesta intrare este mai "permisiva" si nu reactioneaza imediat ce UCH-ul taie alimentarile ! Pe parcursul zilei de azi nu am mai avut nicio alarmare ! Alarma se comporta normal ; pre-alarmeaza la soc, suna la usa/portbagaj deschise, incuie usile la plecare/ le deblocheaza la luarea contactului ...A functionat si anularea re-armarii automate, din meniul pagerului. Sper deci sa se fi rezolvat ! Daca mai apar fenomene neplacute, va anunt !Multumesc mult, inca o data ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum