Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alarma Thunder CA205

fratello

Postări Recomandate

Poate ar trebui sa trag direct fir la baterie ?!?

Exact ! Doar contactul il duci la intrarea ACC+; astea pentru ca functia de "sabotaj cabluri" este, in general, activata in urma sesizarii diferentelor de consum pe +Vcc si a scurtcircuitelor.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fratello

11

• ggi

6

• pannovy

3

• Xaby

2

Top autori în acest subiect

Multumesc mult pentru raspunsuri ! In week-end ma apuc de re-montat ; in primul rand voi alimenta alarma separat ! Daca nu obtin rezultatul scontat, voi incerca sa fortez pull-up-ul pe intrare, punand o rezistenta de 10 k spre plus ... Va voi tine la curent cu rezultatele ! Numai bine !

Link spre comentariu

Prin bunavointa dealerului , am inlocuit alarma (unitatea si cele doua telecomenzi).

Am tras fir de alimentare separat, direct de la baterie !

NICIO DIFERENTA !!!

Exact dupa 30 min. alarma incepe si suna ! Mai aveti vreo sugestie ?!? Multumesc !

Link spre comentariu

Asta-i tare....Eu as face cam in felul urmator (de fapt asa le mai probam inainte cand luam cate 20 de la fratii chinezi si din ele 3-4 erau varza): as trage fir de la contact si de la baterie (plusuri, desigur), pun sirena si un bec in locul unei semnalizari, pun intrarile in zero (dupa caz) si conectez alarma; o las jumatate de ora, mai modific o intrare, o mai las jumatate de ora, mai modific una... pana dau de capatul celei ce provoaca necazul. App, cum ai legat firul la pedala de frana ? Ca si ala are o treaba cu tipatul alarmei...

Link spre comentariu

Multumesc din nou pentru suport !Desi este o ora destul de tarzie, asta fac acum : am luat unitatea in casa si am alimentat-o la 12 volti. Nu am conectat la ea decat un LED de stare ; oricum, daca "o ia razna" se vede dupa LED si pagerul imi "clipoceşte afişajul ,bîrâie şi brâbâie" ......in privinta pedalei de frina : cred ca este legat corect firul alarmei si, oricum, doar dupa 30 minute sa faca "figuri" ?!

Link spre comentariu

Multumesc tuturor pentru ajutor !=========================...Am gasit o rezolvare, definitiva sper : am mutat intrarea de usi deschise din UCH (B30 & B40) pe intrarea de portbagaj (triggerrare tot negativa) a alarmei ! Se pare ca acesta intrare este mai "permisiva" si nu reactioneaza imediat ce UCH-ul taie alimentarile ! Pe parcursul zilei de azi nu am mai avut nicio alarmare ! Alarma se comporta normal ; pre-alarmeaza la soc, suna la usa/portbagaj deschise, incuie usile la plecare/ le deblocheaza la luarea contactului ...A functionat si anularea re-armarii automate, din meniul pagerului. Sper deci sa se fi rezolvat ! Daca mai apar fenomene neplacute, va anunt !Multumesc mult, inca o data !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări