Vizitator Pepsy Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Cred ca am gasit care e problema sau asa cred dar nu stiu ce sa fac: am vazut ca hdd-ul sta mereu la 100% uneori chiar si la 97% chiar daca nu am nimic deschis cand ajunge la 100% se blocheaza cand mai scade la 97 isi revine pt o secunda doua dupa care iar se blocheaza la 100 am scos dvd-rom tot degeaba se blocheaza am citit pe un forum din afara ca e ceva cu RMA nu stiu ce e ala dar tipul zicea ca asa s-a rezolvat!!! Sugestii ceva...?? Link spre comentariu
riderinblack Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 RMA inseamna, pe romaneste, cumpara altul..... Link spre comentariu
Vizitator Pepsy Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 ....... bine zis!!!! Link spre comentariu
LostCell Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Temperatura aia de 102grade nu e normala...de ce nu vrei sa pricepi ca asta e prima problema?temperaturi normale sunt pana in 90 grade si astea in full load(video+cpu) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum