Vizitator Postat Februarie 15, 2015 Partajează Postat Februarie 15, 2015 http://tinypic.com/1r54q5py - La aceasta adresa, ar trebui sa se gaseasca toate paginile (127 la numar) documentului "Manual de utilizare FUS250" pe care mi le-a pus la dispozitie utilizatorul SerbanClaudiu. Va rog sa le descarcati si sa imi spuneti daca lipsesc una sau mai multe pagini. Tot ceea ce lipseste voi atasa direct pe acest topic. Link spre comentariu
dandumit Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Buna Ziua Am si un fus200 pe care vreau sa fac retrofit - cnc. Stiti pe cineva care are ceva piese de schimb pentru aceasta ? Referitor la cartea masinii. Am eu manualul de FUS 200. Un utilizator de pe acest forum mi-a trimis-o. Este PDF si are 2 parti. Multumesc, DAniel Link spre comentariu
emil.gabor Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Buna Ziua Am si un fus200 pe care vreau sa fac retrofit - cnc. Stiti pe cineva care are ceva piese de schimb pentru aceasta ? Referitor la cartea masinii. Am eu manualul de FUS 200. Un utilizator de pe acest forum mi-a trimis-o. Este PDF si are 2 parti. Multumesc, DAniel Buna domul Dan. V-am dat mesaj privat in legatura cu cartea de Fus200. Puteti sa mi-o trimiteti si mie sau sa imi spuneti utilizatorul de la care l-ati primit pentru a cere si eu cartea? Multumesc Link spre comentariu
Vizitator gabionose Postat Mai 28, 2019 Partajează Postat Mai 28, 2019 Buna ziua , am cumparat si eu o freza FUS 250 ,o sa o folosesc mare parte pentru micile proiecte de acasa , este in stare bunicica , daca ma poate ajuta cineva cu un manual as fi recunoscator Multumesc, Link spre comentariu
valentonx Postat Decembrie 10, 2020 Partajează Postat Decembrie 10, 2020 Buna seara, as avea si eu nevoie de cartea Fus 250, daca o mai aveti! Multumesc Frumos! Link spre comentariu
valentonx Postat Decembrie 15, 2020 Partajează Postat Decembrie 15, 2020 Mai este cineva activ aici??? Link spre comentariu
ambrus Postat Ianuarie 29, 2021 Partajează Postat Ianuarie 29, 2021 Buna ,sunt nou cu totul! am si eu un fus 250 si nu merge avansul rapid. pinionul 62 nu este angrenat de pinionul 25, este mai jos. va astept cu mare interes Link spre comentariu
MrPink Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 Am eu cartea mașinii, tocmai am cumpărat o masina de frezat FUS 250 si am primit și cartea mașinii. Dacă e cineva interesat sa imi dea mesaj privat. Link spre comentariu
ambrus Postat Ianuarie 30, 2021 Partajează Postat Ianuarie 30, 2021 (editat) Cum se poate da mesaj in privat? Poți să mi trimiți niste poze cu ea pe email [email protected]? Cât costă cartea dacă o vreau? Editat Ianuarie 30, 2021 de ambrus Corector Link spre comentariu
Marius Dragomir Postat Ianuarie 15, 2023 Partajează Postat Ianuarie 15, 2023 La 30.09.2016 la 20:34, emil.gabor a spus: Buna domul Dan. V-am dat mesaj privat in legatura cu cartea de Fus200. Puteti sa mi-o trimiteti si mie sau sa imi spuneti utilizatorul de la care l-ati primit pentru a cere si eu cartea? Multumesc Buna. As dori si eu cartea Fus 200p, daca o mai aveti. Stiu ca sunteti activ si pe alte aplicatii si va urmaresc toate postarile si filmele dvs. Am nevoie si de un cap de mortezat pentru FUS200p. Ce credeti, capul de mortezat de Fus250 se potriveste pe Fus200P? Ma mai puteti ajuta? Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum