Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Care e mai bun amplificator?

Vizitator esty_bun

Postări Recomandate

Vizitator esty_bun

Vreau sa imi cumpar un amplificator "nou" si dintr-o lista mai lunga am ajuns la 2 :freaza: ,si as vrea sa stiu care e mai bun!Technics SU-V620 sau Pioneer A 333 :da Eu nu ma iau dupa brand.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Evident Technics Hi-Fi SU-V620(2x100w/4 ohmi-2x55w/8 ohmi,protectie int/out,frecv.15/60000HZ,fata de Pioneer A333(2x40w)...Acum depinde de ce vrei sa urmaresti...dar intotdeauna la un amplif. audio trebuie sa urmaresti fidelitatea functie de putere si usor de remediat(pretul pieselor),calitatea difuzoarelor(box cu filtre)..Degeaba tipa tare daca distorsiunile sint mari>>trebuie sa sa asculti fidelitate la volum mare si NU *galagie alambicata cu dureri de cap*...Fa proba cu abele si te vei elucida,ce-ti place/convine>>NU TOTI AVEM ACELEASI URECHI<

Link spre comentariu
Vizitator esty_bun

Dupa raspunsurile care leam primit mi-am dat seama de intrebarea in sineAdica:-care e usor de reparat(piese usor de gasit) ?-si sa aiba protectie buna in caz de scurt , supra sarcina, temperatura ?-fara distorsiuni mari ?Si impendanta sa fie de 4 ohm ca asa am boxele !Si nu pot sa le verific , comand de pe okazii .

Link spre comentariu

Ambele amplificatoare pot debita pe o sarcina de 4 ohm o putere moderata fara a exista riscul de a se defecta. Daca proprietarului ii plac exagerarile e treaba lui, n-are decat sa-si ia ceva pe masura.Dar repet, la o utilizare pentru auditii normale ambele amplificatoare functioneaza fara probleme cu sarcini de 4 ohm sau chiar mai mici.

Link spre comentariu
Vizitator esty_bun

S-a deviat de la subiect!Deci care e mai bun avand in vedere costul unei posibile reparartii ?La putere cam tot acolo e si la sarcina , consum nu ma intereseaza .

Link spre comentariu
Vizitator esty_bun

Atunci raman pe pioneer , am un prieten care are tot modelul asta si un final e 40 lei dar e chinezarie dar nu am sa le arunc daca se defecteaza "nu sunt in bani" .Sau caut ceva tranzistorizat ca sa nu fie echivalent .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări