alin 105 Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Salutare,Vreau sa cumpar niste bucati de tabla de 20 mm grosime , pentru ca sa imi frezez niste piese la o masinarie din atelier...Am primit oferta de la o firma pt respectivul sortiment la 30 lei/kg (pret cu TVA).Intrebari pentru cei cu experienta in domeniu: 1.Se prelucreaza OK acest 2017 prin frezare? 2.Pretul e ok? 3.Ar fi alt sortiment mai avantajos ca pret/caracteristici de aschiere?Multumesc Link spre comentariu
alin 105 Postat August 27, 2013 Autor Partajează Postat August 27, 2013 nu va inghesuiti, pe rand va rog! Link spre comentariu
alin 105 Postat August 27, 2013 Autor Partajează Postat August 27, 2013 In final am comandat aluminiu de tipul 5083 , care se pare ca este usor prelucrabil pe masina de frezat.Alte intrebari.Stie cineva de unde pot procura : 1.niste saibe de tabla antifrictiune?adica nu saibele obisnuite ci unele care sa fie lucioase ,eventual rectificate(?!), cu rol antifrictiune intre doua piese de aluminiu dintre care una se va roti fata de cealalta prin rabatare manuala...asa, ca o balama...piesele alea albastru deschis se rabat cam 260 grade in jurul surubului, corpul rosu ramanand fix...intre cele doua piese vreau sa intercalez doua saibe care sa permita rotirea usor franata, fara joc intre piese.Imi trebuiesc vreo 20 de astfel de saibe, deci nu am nici un chef sa le fac la strung.... 2.piesa cilindrica de sus este o piulita rapida de tipul celor actionate cu mana, asa cum is cele de la scaunele ergonomice (nu-mi vine alt exemplu mai elocvent)...de unde pot cumpara asa ceva?vreo 8 buc, filet metric de 6 , diametru exterior maxim 28 mm. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum