Vizitator RiKi Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Salut,Am o problema sunt bursier la siemens si trebuie sa fac un proiect de final si trebuie sa imi aleg intre programare si microcontrolere.M am interesat si mi s a zis ca aici se dezvolta partea de middleware si nu partea de implementare.Poate cineva sa detalieze exact ce inseamna ? am gasit pe net dar nu si ptr mc's. Are cineva un link care un proiect de genu sa imi fac o idee?Multumesc. O zi faina Link spre comentariu
one Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Eu inteleg ca trebuie sa programezi microcontrollerul astfel incat aplicatia sa functioneze, este mai putin important sistemul unde ar putea fi inglobat.Exemplu: un regulator al fluxului de aer - regleaza o clapeta in functie de un senor de presiune. Nu este relevant daca fluxul de aer este fixat prin intermediul unei interfete analogice 4_20mA sau bus CAN sau RS485, important este ca regularea fluxului de aer sa functioneze. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum