Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Middleware

Vizitator RiKi

Postări Recomandate

Vizitator RiKi

Salut,Am o problema sunt bursier la siemens si trebuie sa fac un proiect de final si trebuie sa imi aleg intre programare si microcontrolere.M am interesat si mi s a zis ca aici se dezvolta partea de middleware si nu partea de implementare.Poate cineva sa detalieze exact ce inseamna ? am gasit pe net dar nu si ptr mc's. Are cineva un link care un proiect de genu sa imi fac o idee?Multumesc. O zi faina

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• one

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• one

one 1 postare

Eu inteleg ca trebuie sa programezi microcontrollerul astfel incat aplicatia sa functioneze, este mai putin important sistemul unde ar putea fi inglobat.Exemplu: un regulator al fluxului de aer - regleaza o clapeta in functie de un senor de presiune. Nu este relevant daca fluxul de aer este fixat prin intermediul unei interfete analogice 4_20mA sau bus CAN sau RS485, important este ca regularea fluxului de aer sa functioneze.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări