Vizitator ProdSkuLL Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Salut !Vreau sa-mi instalez windows 7 pe un hard disk sata cu un stick bootabil.Problema e ca dupa ce pun Usb-ul ca sa booteze primul in bios imi apare mesajul " a disk error ocurred ..." . Nu stiu ce sa fac, va rog sa ma ajutati !P.S. Imi cer scuze daca cumva postarea exista. Sunt nou si nu am cautat postati de genu. Link spre comentariu
wally_gatter Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Asta suna a eroare de comunicare. Baca stickul in alta mufa USB.. eventual refa-l , si fa-l sa fie boot-abil. Link spre comentariu
Vizitator ProdSkuLL Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 L-am refacut si aceiasi problema.Oare trebuie sa fac ceva modificari in bios?Am pus USB-ul pe primul loc, HDD Sata pe al 2lea si nu merge. Link spre comentariu
Vizitator costin02 Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 incearca sa vezi daca pe un alt sistem merge acest stick al tau, astfel vei lamuri macar una din necunoscute! Link spre comentariu
ggi Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 USB-flash memory trebuie sa fie in primul rand formatat NTFS nu FAT, apoi fisierele de W7 sa fie in radacina, fara a mai exista altceva pe langa acele fisiere pe stick, iar din bios ii setezi ca prima optiune de boot USB-ul tau; nu uita ca in momentul primei restartari sa scoti stick-ul altfel o va lua de la capat. Incearca sa faci stick-ul bootabil cu WTF (Win-To-Flash), mie mi-a iesit de mii de ori asta; plus ca e freeware programelul. Link spre comentariu
riderinblack Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Merge si fat32 fara nici o problema. Cu ce program ai facut stick-ul bootabil? Eu de obicei recomand win2flash..... Link spre comentariu
Vizitator ProdSkuLL Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Ms,o sa incerc sa vad ce rezolv Link spre comentariu
Vizitator ProdSkuLL Postat August 31, 2013 Partajează Postat August 31, 2013 USB-flash memory trebuie sa fie in primul rand formatat NTFS nu FAT, apoi fisierele de W7 sa fie in radacina, fara a mai exista altceva pe langa acele fisiere pe stick, iar din bios ii setezi ca prima optiune de boot USB-ul tau; nu uita ca in momentul primei restartari sa scoti stick-ul altfel o va lua de la capat. Incearca sa faci stick-ul bootabil cu WTF (Win-To-Flash), mie mi-a iesit de mii de ori asta; plus ca e freeware programelul.Nu merge sa formatez stick-ul NTFS, doar FAT sau exFat. Link spre comentariu
ggi Postat August 31, 2013 Partajează Postat August 31, 2013 Spunea un coleg mai sus ca merge si cu FAT; eu unul am pus W7 pe stick formatat FAT (din greseala) si mi-a mers la doua laptopuri, un HP cu Pentium D si pe un Acer cu Atom N45, insa cand am incercat pe un PC desktop cu Pentium D nu a mers; si am avut doua zile de necaz pentru ca nu intelegeam de ce nu merge (nu stiam cum e formatat stick-ul) pana cand am reformatat stick-ul in NTFS si a mers din prima. Folosesc Win-To-Flash si nu am avut probleme cu el; sunt insa stick-uri care nu merg formatate NTFS. Eu unul am un Kingston de 8GB si il folosesc de vreo cativa ani; nu am mai pus nimic pe el si nu am pus W7 in folder, l-am lasat in radacina. Pana la urma, tot cu nea' Gogu' am gasit tutoriale....Mai mult nu stiu... Link spre comentariu
Vizitator ProdSkuLL Postat August 31, 2013 Partajează Postat August 31, 2013 Spunea un coleg mai sus ca merge si cu FAT; eu unul am pus W7 pe stick formatat FAT (din greseala) si mi-a mers la doua laptopuri, un HP cu Pentium D si pe un Acer cu Atom N45, insa cand am incercat pe un PC desktop cu Pentium D nu a mers; si am avut doua zile de necaz pentru ca nu intelegeam de ce nu merge (nu stiam cum e formatat stick-ul) pana cand am reformatat stick-ul in NTFS si a mers din prima. Folosesc Win-To-Flash si nu am avut probleme cu el; sunt insa stick-uri care nu merg formatate NTFS. Eu unul am un Kingston de 8GB si il folosesc de vreo cativa ani; nu am mai pus nimic pe el si nu am pus W7 in folder, l-am lasat in radacina. Pana la urma, tot cu nea' Gogu' am gasit tutoriale....Mai mult nu stiu...Ok,ms pt sfaturi. Numa bine ! Link spre comentariu
Vizitator hashu1985 Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 vezi ca e pe site la Microsoft un program...parca windows loader se numeste cu care sa-ti urci pe stick imaginea de windows si tot cu programul ala ti-l si formateaza in formatul corect, e extrem de simplu, din 3 pasi ai win7 bootabil pe USB. Link spre comentariu
Vizitator ProdSkuLL Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 vezi ca e pe site la Microsoft un program...parca windows loader se numeste cu care sa-ti urci pe stick imaginea de windows si tot cu programul ala ti-l si formateaza in formatul corect, e extrem de simplu, din 3 pasi ai win7 bootabil pe USB. http://www.microsoftstore.com/store/msusa/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool Asta e programul. Link spre comentariu
iuli09 Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Nu merge sa formatez stick-ul NTFS, doar FAT sau exFat.Daca mai vrei sa formatezi NTFS stick-ul uite aici cum se face . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum