Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Windows 7, HDD Sata si Stick Bootabil

Vizitator ProdSkuLL

Postări Recomandate

Vizitator ProdSkuLL

Salut !Vreau sa-mi instalez windows 7 pe un hard disk sata cu un stick bootabil.Problema e ca dupa ce pun Usb-ul ca sa booteze primul in bios imi apare mesajul " a disk error ocurred ..." . Nu stiu ce sa fac, va rog sa ma ajutati !P.S. Imi cer scuze daca cumva postarea exista. Sunt nou si nu am cautat postati de genu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ggi

2

• iuli09

1

• riderinblack

1

• wally_gatter

1

Top autori în acest subiect

USB-flash memory trebuie sa fie in primul rand formatat NTFS nu FAT, apoi fisierele de W7 sa fie in radacina, fara a mai exista altceva pe langa acele fisiere pe stick, iar din bios ii setezi ca prima optiune de boot USB-ul tau; nu uita ca in momentul primei restartari sa scoti stick-ul altfel o va lua de la capat. Incearca sa faci stick-ul bootabil cu WTF (Win-To-Flash), mie mi-a iesit de mii de ori asta; plus ca e freeware programelul.

Link spre comentariu
Vizitator ProdSkuLL

USB-flash memory trebuie sa fie in primul rand formatat NTFS nu FAT, apoi fisierele de W7 sa fie in radacina, fara a mai exista altceva pe langa acele fisiere pe stick, iar din bios ii setezi ca prima optiune de boot USB-ul tau; nu uita ca in momentul primei restartari sa scoti stick-ul altfel o va lua de la capat. Incearca sa faci stick-ul bootabil cu WTF (Win-To-Flash), mie mi-a iesit de mii de ori asta; plus ca e freeware programelul.

Nu merge sa formatez stick-ul NTFS, doar FAT sau exFat.
Link spre comentariu

Spunea un coleg mai sus ca merge si cu FAT; eu unul am pus W7 pe stick formatat FAT (din greseala) si mi-a mers la doua laptopuri, un HP cu Pentium D si pe un Acer cu Atom N45, insa cand am incercat pe un PC desktop cu Pentium D nu a mers; si am avut doua zile de necaz pentru ca nu intelegeam de ce nu merge (nu stiam cum e formatat stick-ul) pana cand am reformatat stick-ul in NTFS si a mers din prima. Folosesc Win-To-Flash si nu am avut probleme cu el; sunt insa stick-uri care nu merg formatate NTFS. Eu unul am un Kingston de 8GB si il folosesc de vreo cativa ani; nu am mai pus nimic pe el si nu am pus W7 in folder, l-am lasat in radacina. Pana la urma, tot cu nea' Gogu' am gasit tutoriale....Mai mult nu stiu...

Link spre comentariu
Vizitator ProdSkuLL

Spunea un coleg mai sus ca merge si cu FAT; eu unul am pus W7 pe stick formatat FAT (din greseala) si mi-a mers la doua laptopuri, un HP cu Pentium D si pe un Acer cu Atom N45, insa cand am incercat pe un PC desktop cu Pentium D nu a mers; si am avut doua zile de necaz pentru ca nu intelegeam de ce nu merge (nu stiam cum e formatat stick-ul) pana cand am reformatat stick-ul in NTFS si a mers din prima. Folosesc Win-To-Flash si nu am avut probleme cu el; sunt insa stick-uri care nu merg formatate NTFS. Eu unul am un Kingston de 8GB si il folosesc de vreo cativa ani; nu am mai pus nimic pe el si nu am pus W7 in folder, l-am lasat in radacina. Pana la urma, tot cu nea' Gogu' am gasit tutoriale....Mai mult nu stiu...

Ok,ms pt sfaturi. Numa bine !
Link spre comentariu
Vizitator hashu1985

vezi ca e pe site la Microsoft un program...parca windows loader se numeste cu care sa-ti urci pe stick imaginea de windows si tot cu programul ala ti-l si formateaza in formatul corect, e extrem de simplu, din 3 pasi ai win7 bootabil pe USB.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări