Vizitator Mario Postat Martie 13, 2004 Partajează Postat Martie 13, 2004 Cam asa ar suna un proiect pe care trebuie/vreau sa-l realizez. Poate fi pus in practica un astfel de "proiect" folosind o purtatoare de doar 10,7MHz? Mai mult, radioreceptorul sa il fac cu un circuit integrat romanesc, tba570, care nu se mai face de secole si care nu costa nici 5bani. Asta, pentru o comunicatie radio, pe portul serial intre 2 PC-uri, la distanta mica. Pentru inceput. O mana de ajutor? Ceva scheme, indrumari, sfaturi, opiniii? Mai ales ca acesta este un forum. Luati-o ca pe o provocare. Anticipat multumesc, Mario Link spre comentariu
cniky Postat Martie 13, 2004 Partajează Postat Martie 13, 2004 poti sa-tzi conectezi cele doua PC-uri si pe banda de 2,4Ghz, iti iei 2 placi wirelles (aprox 30-50$/buc.), 1 rooter,cablu si antene... Link spre comentariu
Cristiano Postat Martie 13, 2004 Partajează Postat Martie 13, 2004 Mai bine arunca o privire aici: http://www.nvlsi.com , la nRF2401 si nRF24E1 . Suporta transmisii de date de pana la 1Mbit si poate fi cuplat cu un amplificator pt. a obtine o raza de actiune sporita. Chiar acum am in lucru un modul de comunicatie folosind aceste transceivere. O singura problema: nu prea se poate lipi manual (vezi package-ul). Link spre comentariu
Vizitator bobina Postat August 28, 2004 Partajează Postat August 28, 2004 Mario, daca gasesti a aplicatie utila in domeniul radio, cu TBA570 m-ar interesa si pe mine, am citeva si vreau sa le pun la lucru fara sa-mi pun mintea la contributie....Totusi, cred ca un modem FSK e un numar prea mare ptr aceste c.i. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum