Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Atasare ecran la PC pt. informatii

Vizitator cocosamba

Postări Recomandate

Vizitator cocosamba

Salut!M-ar interesa sa stiu daca se poate construi un fel de display(ecran....) pus in carcasa, cu vedere afara unde sa scrie frecvente...temperaturi...X % utilizare....eventual daca nu cer prea mult si o data si o ora....DECI in CONCLUZIE vreau sa-mi fac un ecran INFORMATIV.Daca se poate face asa ceva va rog sa-mi scrieti aici.Astept raspunsuri.Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

1

• vicelord

1

Top autori în acest subiect

nui mai usor sati schimbi caracasa...am vazut la cineva o carcasa ce continea un ecran din asta...nu dau nume ca poate se supararaskz de oftopiksi app ce cauta asta la incinte???later edit daca e vb de caracasa de amp... nush ce sa iti zic eu ma refeream la carcasa de PC

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator m0rTu

se poate pune bineinteles dar trebuie folosit un C.I. programat sa iti arate ce vrei tuh...plus ca tre sa iti faci tuh circuitu' si plus un ecran de 2x16...ar merge...de ce nu...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări