Florin berdila Postat August 25, 2013 Partajează Postat August 25, 2013 Salut cunoscatorilor vreau si eu sa stiu gradaţile caruciorului si saniei port cutit in ce sunt pansonate ca are liniuţe mari si mici sunt in zecimi sau sutimi de milimetru este vorba despre strungu sn 400 Link spre comentariu
Vizitator mosul59 Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Salut cunoscatorilor vreau si eu sa stiu gradaţile caruciorului si saniei port cutit in ce sunt pansonate ca are liniuţe mari si mici sunt in zecimi sau sutimi de milimetru este vorba despre strungu sn 400liniutele delimiteaza o zecime de milimetru(in cazul strungului SN400)de regula din 5 in 5 spatii va fi o linie putin mai mare si la 10 spatii linia mai mare va fi si numerotata ceia ce reprezinta milimetrii Link spre comentariu
Florin berdila Postat Mai 14, 2018 Autor Partajează Postat Mai 14, 2018 Domnule am nevoie de un sfat, am de tăiat niște șuruburi mari și trebuie să le prind în strung de partea cu filet dar când strâng bacurile se strică filet șuruburior ce mă sfătuiti să pun peste filet ca să nu-l stric? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 Infileteaza niste piulite pe intreaga zona pe care o prinzi in menghina si le stringi usor cit sa nu se desfaca la actionarea fortei de rotatie exterioara. Succes! Link spre comentariu
Florin berdila Postat Mai 14, 2018 Autor Partajează Postat Mai 14, 2018 Domnule acesta este un șurub foarte gros este de la un tiran de tractor și nu am piulițe asa mari nu pot pune o foita de 5abla peste filet? Link spre comentariu
flomar60 Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 Daca nu ai piulite, atunci pune tabla infasurata in jurul filetului...dar ,foloseste tabla de aluminiu de cel putin 2mm grosime!...tabla de aluminiu se deformeaza peste filet si acesta nu se strica... 1 Link spre comentariu
Florin berdila Postat Mai 14, 2018 Autor Partajează Postat Mai 14, 2018 Da am înțeles vă mulţumesc Link spre comentariu
puriu Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 Daca tabla de 2 mm nu este moale, trebuie sa fie arsa inainte de rulare. 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Si o teava din cupru merge, e drept, mai greu de gasit... Aluminiul insa "e sfint" in situatia de fata! Link spre comentariu
Florin berdila Postat Octombrie 31, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2018 Domnilor colegi am un cap de proțat de la un disc knoche si sa rupt partea cu filet unde era o piliţa de 46 la cheie ,acum ce va intreb cum il pot prinde eu in strung de partea formei de 0 in strun nu am nici o ideie trebuie sai fac filet la capat nu gasesc nici o varianta si va cer ajutoru Link spre comentariu
Florin berdila Postat Noiembrie 17, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 Mă ajută cineva şi pe mine la intrebarea de sus va rog Link spre comentariu
ptraian2 Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 16 hours ago, Florin berdila said: Mă ajută cineva şi pe mine la intrebarea de sus va rog Buna! Fara o poza clara cu piesa in sine va fi greu de dedus . Link spre comentariu
Florin berdila Postat Noiembrie 18, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Am să fac mâine o poză Link spre comentariu
Florin berdila Postat Decembrie 4, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2018 Domnilor care m ajută şi pe mine sămi confectionez o lineta pentru un strung sn 400 Link spre comentariu
Florin berdila Postat Decembrie 8, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2018 Domnilor dac fac un filet pe strung si la readucerea caruciorului la inceput de filet si umblu pe avans marit se modifica filetu ,adica cand se foloseste maneta avansului marit Link spre comentariu
Postări Recomandate