Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Strung sn 400

Florin berdila

Postări Recomandate

Salut cunoscatorilor vreau si eu sa stiu gradaţile caruciorului si saniei port cutit in ce sunt pansonate ca are liniuţe mari si mici sunt in zecimi sau sutimi de milimetru este vorba despre strungu sn 400

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator mosul59

Salut cunoscatorilor vreau si eu sa stiu gradaţile caruciorului si saniei port cutit in ce sunt pansonate ca are liniuţe mari si mici sunt in zecimi sau sutimi de milimetru este vorba despre strungu sn 400

liniutele delimiteaza o zecime de milimetru(in cazul strungului SN400)de regula din 5 in 5 spatii va fi o linie putin mai mare si la 10 spatii linia mai mare va fi si numerotata ceia ce reprezinta milimetrii
Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Domnule am nevoie de un sfat, am de tăiat niște șuruburi mari și trebuie să le prind în strung de partea cu filet dar  când strâng bacurile se strică filet șuruburior ce mă sfătuiti să pun peste filet ca să nu-l stric?

Link spre comentariu

Infileteaza niste piulite pe intreaga zona pe care o prinzi in menghina si le stringi usor cit sa nu se desfaca la actionarea fortei de rotatie exterioara.

Succes!

Link spre comentariu

Domnule acesta este un șurub foarte gros este de la un tiran de tractor și nu am piulițe asa mari nu pot pune o foita de 5abla peste filet? 

Link spre comentariu

Daca nu ai piulite, atunci pune tabla infasurata in jurul filetului...dar ,foloseste tabla de aluminiu de cel putin 2mm grosime!...tabla de aluminiu se deformeaza peste filet si acesta nu se strica...

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Domnilor colegi am un cap de proțat de la un disc knoche si sa rupt partea cu filet unde era o piliţa de 46 la cheie ,acum ce va intreb cum il pot prinde eu in strung de partea formei de 0 in strun nu am nici o ideie trebuie sai fac filet la capat nu gasesc nici o varianta si va cer ajutoru

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Domnilor dac fac un filet pe strung si la readucerea caruciorului la inceput de filet si umblu pe avans marit se modifica filetu ,adica cand se foloseste maneta avansului marit

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări