Vizitator Thorp Postat August 31, 2006 Partajează Postat August 31, 2006 Se pricepe careva la Electronically Controlled Air Suspension ? Am o problema la un volvo , asi avea nevoie de o schema a telecomenzii de ECAS . Aluat apa si cred ca smd care s-a dus era un zener. nu stiu nu se mai vede nimic scris pe el. Link spre comentariu
florinnn22 Postat Octombrie 24, 2006 Partajează Postat Octombrie 24, 2006 conduc un rocar de simon care are ecas, si habar nu aveam ce inseamna ecas, volvo banuiesc ca e vb de un camion sau cap tractor?.la mine treaba ecas-ului e sa tina masina dreapta si ave3am buton care lasa masina in jos pentru persoane cu handicap.in rest functioneaza automat, desi m-am uitat destul de bine pe sub autobuz nu am reusit sa vad senzori de pozitie.la tine cum functioneaza.am mers o data cu un camion mercedes cu punte dubla si asta avea perne de aer doar pe spate, la prima vedere puse doar pentru a lasa camionul in jos la incarcare sau descarcare.daca mai stii ceva despre ecas detaliaza te rog. Link spre comentariu
MariusTehnik Postat Noiembrie 6, 2006 Partajează Postat Noiembrie 6, 2006 Salut , eu lucrez la un service de genul in cluj ... bineinteles la semiremorci ... tot cu ECAS sunt echipate .... pana acuma nu am avut ocazia sa desfac o telecomanda de genul dar nici nu cred ca o sa pui mana pe vre-o schema de genul pt ca nu se gaeste ... nu iti da nimeni o documentatie ....alta telecomanda :tonqe: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum