Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

volvo ECAS

Vizitator Thorp

Postări Recomandate

Vizitator Thorp

Se pricepe careva la Electronically Controlled Air Suspension ? Am o problema la un volvo , asi avea nevoie de o schema a telecomenzii de ECAS . Aluat apa si cred ca smd care s-a dus era un zener. nu stiu nu se mai vede nimic scris pe el.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MariusTehnik

1

• florinnn22

1

Top autori în acest subiect

conduc un rocar de simon care are ecas, si habar nu aveam ce inseamna ecas, volvo banuiesc ca e vb de un camion sau cap tractor?.la mine treaba ecas-ului e sa tina masina dreapta si ave3am buton care lasa masina in jos pentru persoane cu handicap.in rest functioneaza automat, desi m-am uitat destul de bine pe sub autobuz nu am reusit sa vad senzori de pozitie.la tine cum functioneaza.am mers o data cu un camion mercedes cu punte dubla si asta avea perne de aer doar pe spate, la prima vedere puse doar pentru a lasa camionul in jos la incarcare sau descarcare.daca mai stii ceva despre ecas detaliaza te rog.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Salut , eu lucrez la un service de genul in cluj ... bineinteles la semiremorci ... tot cu ECAS sunt echipate .... pana acuma nu am avut ocazia sa desfac o telecomanda de genul dar nici nu cred ca o sa pui mana pe vre-o schema de genul pt ca nu se gaeste ... nu iti da nimeni o documentatie ....alta telecomanda :tonqe:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări