Florin berdila Postat August 31, 2013 Autor Partajează Postat August 31, 2013 Sa va dea dumnezeu sanatate domnu Nicolas am prins ideea mulţumesc ca aţi avut rabdare cu mine şi mi-aţi explicat ,va doresc sanatate Link spre comentariu
Florin berdila Postat Septembrie 7, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Salutare de la Mare am o intrebare si vas ruga sami daţi un raspuns vreau sami fac un dispozitiv sami pot debita diferite unghiuri de inclinare cum ma sfatuiţi sami fac un dispozitiv si cum?adica un vinclu care il pot inchide la mai multe unghiuri va astept raspunsurile si sanatate Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Pentru intrebari de acest gen, exista un topic specializat pe dispozitive diy. Pune-le acolo. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Septembrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Salutare domnu Nicolas mai am o nelamurire cu citire sutimilor de mm ce luam in considerare liniuţele din dreapta sau din stanga zecimi adica cele care se potrivesc ca dumneavoastra aţi spus ce este in jurul zecimi va rog frumos explicaţimi sanatate multa Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Citim intotdeauna ultima diviziune marcata numeric de dinaintea celor aflate in prelungire. Aceasta reprezinta zecimea aplicabila. Adaugam apoi cate doua sutimi pentru fiecare interval existent pana la diviziunea de pe vernier, aflata in prelungirea unei diviziuni de pe rigla. Revezi exemplele de mai sus, care sunt concludente. Poti lua si urmatoarea diviziune marcata de dupa liniile in prelungire, dupa care vei scadea cate doua sutimi pentru fiecare interval parcurs in sens invers. Aceasta operatie o face insa un utilizator foarte experimentat al sublerului. Pana vei deveni unul, este bine sa folosesti exact procedura din exemplul meu. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Septembrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Deci se ia in considerare cele dinaintea zecimi ?iar cele dupa zecime daca se potrivesc se scad din primele asa am inţeles e bine domnule Nicolas Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Am spus sa revezi exemplele date mai inainte. Dupa ce vei face putin antrenament ai sa intelegi. Link spre comentariu
sorin renato Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Trebuie sa-i dati examen serios, daca il pica ... ori nu va procepeti sa explicati ori....A doua varianta cred ca e cea mai aproape de adevarIntrebare pentru Florin berdila: sublerul ala de mare precizie este absolut nou, nefolosit ? daca nu e nou degeaba va chinuiti sa il cititi.Evolutia logica si sigura este de la simplu la complex. Dumneavoastra ati sarit niste etape, anume etapa invatarii citirii sublerului cu precizie de 0,1 mm. Daca il cititi pe ala, celelalte sunt floare la ureche, credeti-ma!!!Deci, domnule Ola Nicolas, vreau sa vad ca domnul Florin berdila a invatat ce i-ati predat! Grafice precum cele din pagina 2, cele mari de tot, cu citire pana in 1 mm, ca e mai simplu!Daca pica examenul, trebuie sa vanda strungul si sa se apuce de caligrafie! Sincer! I-ati explicat la modul cel mai clar si se pare ca tot degeabaPentru dispozitivul de debitat la diferite unghiuri domnul Florin berdila trebuie sa deschida un topic separat in care va afla cum sa imparta un cerc in 7 parti egale, in 11, in 13, 19 etc, totul depinzand de priceperea sa de a utiliza mainile Link spre comentariu
Florin berdila Postat Septembrie 10, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Aici nu inteleg eu ,sutimile de mm se ia in considerare inaintea zecimilor sau dupa deci pe care le adaug cele care sunt in prelungire dupa zecime explicati mai pe inţelesu meu va mulţumesc Link spre comentariu
Dan57 Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Dupa cum observ, urmarind "cu interes" subiectul, avem pe aici cativa useri cu un oarecare simt al umorului, din nefericire prost orientat si cu mare lipsa de stil in domeniu. Ola v-a tot explicat si v-a explicat si asa mai departe ca un bun samariten dar daca va mananca limbuta si mistoul va rugam in mod delicat si respectuos INCERCATI IN ALTA PARTE caci in general pe aici sunt discutate chesti tehnice, mai mult sau mai putin avansate dar in respect pentru partenerii de discutie. Multumesc pentru intelegere si imi cer iertare daca nu sunt "in subiect" dar ajunge baieti. :speriatP.S. Draga Florin berdila daca tot nu intelegi si nu intelegi poate ne spui si noua varsta dumitale, poate acolo se gaseste "imposibilitatea" intelegerii. Link spre comentariu
sorin renato Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 sa ii dam un exemplu domnului Florin berdila:cazul cand avem de masurat 0,68 mmin cazul asta, linia mare , de 0 a vernierului sa va afla intre 0 si 1 de pe rigla( daca asa s-o numi)avem ZERO VIRGULA 0,scormonind cu privirea pe vernier, una din liniutele cele mai mici se va alinia perfect cu una de pe rigla. alinierea se afla intre cifrele 6 si 7( care indica zecimile). pentru ca alinierea se afla INTRE 6 si 7, nu are cum sa fie 0,7... ci 0,6...avem ZERO VIRGULA SAIZECI SI 0,6intre cifrele 6 si 7 ale vernierului sunt 4 liniute, fiecare insemnand 2 sutimi. alinierea se afla la a patra liniuta DUPA 6 . numaram: 0,62 - prima liniuta, doua sutimi 0,64 -a doua liniuta, inca doua sutimi 0,66 -a treia liniuta, inca doua sutimi 0,68 - a patra liniuta, cea care se aliniaza perfect cu o liniuta a riglei( corpul sublerului, partea fixa) avem ZERO VIRGULA SAIZECI SI OPT MILIMETRI 0,68 e suficient de " pe intelesul meu"???????????acum ia spune, domnule Florin berdila, e adevarat ca ai dat bacul anul asta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum