Vizitator MRbeginner Postat August 24, 2013 Partajează Postat August 24, 2013 Salutare tuturor ! De curand mi-am achizitionat si eu :4 PAR-led , 2 lasere( unul cu puncte si unu cu linii) , un stroboscop si un efect moonflower cu LED. Problema consta in faptul ca habar nu am sa le conectez , nu stiu ce adresa DMX sa setez la fiecare aparat , adica ce butoane sa apas din acel panou de comanda de pe spate ... Cum setez adresele ? Precizez faptul ca toate aparatele au pe spate un panou de comanda cu 10 butoane, inafara de efectul monoflower cu LED. -Controller-ul DMX , este Futurelight CP-240. -Aceasta este schema in care vreau sa le conectez luminile : {DMX CONTROLLER out} => Laser1 => Laser2 => PAR1 => PAR2=> PAR3=> PAR4=> Stroboscop=> Monoflower effect => {DMX CONTROLLER IN} + O intrebare : Conteaza ordinea ? ? ? Link spre comentariu
Vizitator MRbeginner Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Nu stie nimeni nimic ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Nu contează ordinea in care sunt înlănţuite cablurile, dar contează ce adrese are fiecare aparat.Adresele trebuie să fie diferite, şi să nu se suprapună deloc.Pentru setarea adreselor, vezi manualele aparatelor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum