Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cine poate sa ajute un incepator:D?

Vizitator mariusica88

Postări Recomandate

Adi 0106 vreau sa te intreb daca ai scazut volumul difuzorului si al tubului de basreflex cand ai zis 50l si daca nu merge proiectul si la varianta pe 8 ohmi ?Multumesc !

pai .... eu am parametrii doar la diful pe 4 ohmi ... nu stiu care e diferenta intre cel de 4 si cel de 8cat despre cei 50 L ... nu stiu ce sa zic ... eu atat i-am dat programului ... dar din moment ce nu i-am dat si dimensiunile difuzorului, cred ca nu a tinut cont de ca difuzorul este si el in incintaoricum ..... diferenta este foarte mica ... maxim 5 L ..... poti sa pui asa de control .... inca vreo 3 - 4 litri la incinta ... depinde cum alegi si tu dimensiunile
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

7

• stefanev

4

• Sharky

3

• FIXVID

3

Top autori în acest subiect

Ok ! M-am lamurit cu volumul ! Dar o fi diferenta asa mare intre cel de 4 si cel de 8 ohmi ? Ca ma gandesc ca e acelasi difuzor ?

nu stiu ce sa spunde exemplu la 250lpb - cel pe 4 ohmi are FS la 50 hz, iar cel pe 8 ohmi are FS la 56 hzin fine - chiar daca ar fi si in cazul tau o diferenta ...... ea este minora si diferentele de sunet sunt doar "pe hartie" :yawinkle:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări