Vizitator mariusica88 Postat Septembrie 1, 2006 Partajează Postat Septembrie 1, 2006 ce dimensiuni ar trebuie sa aibe tubu de bass si cate sa pun?? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 1, 2006 Partajează Postat Septembrie 1, 2006 ce dimensiuni ar trebuie sa aibe tubu de bass si cate sa pun??OFfffffffffffffff...Inteleg ca nu ai facut matematica...da Limba Romana tot ai facut :axe: am facut si o simulare .... iar intr-o incinta bass-reflex de 50 L cu un port de 75 mm diametru si 130 mm lungime ...... graficul arata beton (vezi mai jos)Bafta. Link spre comentariu
Vizitator mariusica88 Postat Septembrie 1, 2006 Partajează Postat Septembrie 1, 2006 aaa a trecut neobservat :P ms pt ajutor Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 altadata citeste mesajele.Omul are bunavointa, da sfaturi si tu citesti doar jumate de mesaj din lene, sau citesti in goana mare si intelegi ceva gresit iar apoi tot pe noi ne injuri ca am spus prostii. Link spre comentariu
Vizitator mariusica88 Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 ms de sfat.....aaa nam injurat pe nimeni si kre k si u mai faci greseli din cand in cand ...sau sa inventat omul perfect . Nu mie lene sa citesc da nu poti fi mereu atent la toate Link spre comentariu
Vizitator mariusica88 Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Salut! Stie cineva unde pot gasi in bucuresti...sa cumpar o membrana si tot ce mai trebuie pt a repara un difuzor?diful are 6"..poate cineva sa ma ajute? Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Pun pariu ca omul habar nu are care e diferenta dintre woofer si subwoofer, si probabil ca al doilea termen e mai cunoscut din comert ( de la sistemele x.1 cu PSEUDOsubwoofer :rolleyes: )si dinaia vrea el subwoofer .Cel mai bine pentu el ar fi sa caute ceva din comert gata facut ca altfel nu are nici o sansa sa-i reuseasca ceva bun. Parerea Mea Link spre comentariu
stefanev Postat Octombrie 22, 2006 Partajează Postat Octombrie 22, 2006 asa zisele "subwoofere" de la kinezarii, is de fapt niste woofere cu bass boost pe la 60Hz. In astfel de sisteme marimea trece pe primul loc si nicidecum calitatea, nu o sa scoti subbass de la un "kinezel" de 8" ... , si decat sa insir 8 boxe si 10 fire intr-o camera, mai bine pun 2 fullrange-uri sanatoase, decat sa dai 10 mil pe un sistem "Made in China" si suna ca pocnitoarea, mai bine iti faci tu singurel 2 boxe+amp ... Link spre comentariu
Vizitator mariusica88 Postat Octombrie 22, 2006 Partajează Postat Octombrie 22, 2006 Ca sa faci "2 fullrange-uri sanatoase" trebuie sa ai bani:D...cea ce eu nu mai am momentan.Acum am 2 http://www.telecomenzi.ro/image.php?id=3339 sunt destul de bune in comparatie cu http://www.price.ro/specificatii_philip ... 0_6517.htm (sistem folosit la pc pt jocuri si muzik). Membrana de difuzor 6" o vroiam pt un difuzor auto(3cai),ca subwoofer mi sa recomandat un hp15w... Link spre comentariu
FIXVID Postat Octombrie 22, 2006 Partajează Postat Octombrie 22, 2006 ca subwoofer mi sa recomandat un hp15wo sati para rau daca il vei folosi pe post de sub :toimonster: ca subwoofer eu iti recomand difuzoarele mai ieftine de la ground zero, seria titanium Link spre comentariu
Vizitator mariusica88 Postat Octombrie 22, 2006 Partajează Postat Octombrie 22, 2006 ....sa dau inapoi timp nu mai pot ...difu inca nu lam cumparat...mai am banii fixi pt...hp15w si o statie pt el la 200w rms.Incinta e deja facuta,mai am sa pun vatelina si porturile.Despre ce difuzoare vorbesti,poti sa-mi dai niste exemple sau kiar niste linkuri? Link spre comentariu
FIXVID Postat Octombrie 22, 2006 Partajează Postat Octombrie 22, 2006 gztw30 la pretul de 280roni: http://www.ground-zero-audio.com/english/05_tw30t.htm da clasa lejer la hp15 pe partea de bas :drinkers: Link spre comentariu
Vizitator mariusica88 Postat Octombrie 22, 2006 Partajează Postat Octombrie 22, 2006 "gztw30 la pretul de 280roni"...mi place:D dar e prea scump:P si prea puternic:D.Ceva la 200w rms ....si mai ieftin(sub 2mil lei) ai putea sa mi recomanzi?(daca se poate sa aibe tot asa intre 12-15") Link spre comentariu
FIXVID Postat Octombrie 22, 2006 Partajează Postat Octombrie 22, 2006 ar mai fi modelul de 8" gztw20 - 200ron sau modelul de 10" la 250ronpt un sub mic si compact, fara prea mari pretentii la spl, ar merge bine si cel de 8" (200W) Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 Adi 0106 vreau sa te intreb daca ai scazut volumul difuzorului si al tubului de basreflex cand ai zis 50l si daca nu merge proiectul si la varianta pe 8 ohmi ?Multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum