Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cine poate sa ajute un incepator:D?

Vizitator mariusica88

Postări Recomandate

• Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

7

• stefanev

4

• Sharky

3

• FIXVID

3

Top autori în acest subiect

Vizitator mariusica88

ms pt link :d este foarte interesant ce am gasit acolo....dar totusi eu nu stiu sa fac calculele pt a afla dimenisunile incintei unui subwoofer :d....ma gandeam dak se pricepe cineva si a mai folosit HP-15W sa mi spuna si mie ce dimenisiuni a folosit si sa mi arate si mie ce a reusit sa faca :d

Link spre comentariu

inca unu` care compara difuri de diametre diferite e normal ca hp15w sa fie mai bun .... si am muuuulte motive pt care zic astadaca vrei woofer - e bun hp15w - daca vrei subwoofer - cauta un dif specializat pt asa ceva

Link spre comentariu

pai daca vrei subwoofer - de ce folosesti difuzor de woofer ?

sau nu stii care e diferenta intre ele ...... cauta pe forum ca este explicat foarte frumos :axe:

ydd250 LRBH de la KON nu iti place ???

Posted Image

exista si parametrii lui - sunt atasati mai jos

am facut si o simulare .... iar intr-o incinta bass-reflex de 50 L cu un port de 75 mm diametru si 130 mm lungime ...... graficul arata beton (vezi mai jos)

Posted Image

PS: graficul galben este la incinta bass-reflex iar cel rosu este la aceeasi incinta - dar inchisa

Spor !!!

Link spre comentariu

am vazut k te pricepi la subwoofere... poti sa ajuti si pe mine cu un proiect folosind difuzorul ydd 250 LRBH 8O... k eu nu ma prea pricep ???

asta am primit pe MPiti recomand difuzorul in varianta pe 4 ohmi ..... pt ca e mai usor de "produs" putere pt elpai ce vrei mai mult decat ti-am zis ? sa iti dau dimensiunile pt o incita de 50 L ??? :toimonster: 50 L = 50.000 CM cubiia si tu doua dimensiuni la alegere care sa reprezinte panoul frontal pe care vei monta diful + bass-reflexu ... de ex 30 cm x 50 cmle inmultesti astea si rezulta 1500 cm patrati imparti 50.000 la 1500 si iti da 33 - adica 33 cm (adancimea incintei) si cu asta am rezolvat problema ...... grea matematica asta :axe:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări