Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Strungul SN400

philiprobz

Postări Recomandate

Vizitator tiberiu_petrica

Domnule Tiberiu o sa fac poze la tabela de avansuri si filete şi am sa le postez dar ce va rog eu am şi eu nevoie de cartea strungului sn 400 sau sami spuneţi rolul fiecarei manete in parte ca la al meu nu mai are nici un indiciu sau vreo tabliţa indicatoare aştept raspuns sanatate

aici domnul DanuAl a explicat rolul fiecarei manete foarte bine chiar am vazut si eu filmuletul lui si este numai bun.
Link spre comentariu

Va rog mul la strungu sn400 imi poate spune si mie ordinea culorilor din dreptul cifrelor care reprezinta vitezele strungului?şi daca puteţi mai sunt şi doua manete tot pe papuşa fixa la care la mine nu mai se cunosc nimic va mulţumesc tuturor

Link spre comentariu

Florin Berdila - tu citesti postarile si raspunsurile la intrebarile tale, ori te uiti la Captain Planet si testoasele ninja?!

Unde vezi culori? Fa un efort si uita-te atent la video ala de pe youtube, la asta

Da click pe link.

Poate observi ca toata lumea e bine intentionata si vrea sa te ajute, dar daca nu-ti dai si tu silinta sa intelegi si sa citesti macar raspunsurile (inainte de-a pune o alta intrebare, cu alt inteles, la o alta intrebare pusa anterior), n-o sa avansezi in deslusirea ''enigmelor'' legate de strungul tau.

@mircea56 - aveti si restul manualului?! Poate reusiti sa-l postati in intregime.

post-67498-139829705644_thumb.jpg

Link spre comentariu

Degeaba va suparaţi pe mine in dreptu fiecarei viteze a strungului corespundea o culoare iţi indica poziţia celorlalte doua manete culorile erau in cerculeţe reprezentand roşu,galben,verde si alb iar eu nu mai ştiu cum a fost ordinea va mulţumesc k aveţi o noua rabdare cu mine

Link spre comentariu

Culorile au fost ''puse'' acolo de fostul proprietar. Strungul a iesit din fabrica fara ''michelangelo'' pe el.Sunt 5 SN400 in poza, si nici unul nu-i cu vopsea! Am facut notari pe pozele cu strungul tau.Manualele care vroiai sa ti le trimit, nu te ajuta cu nimic. In acele manuale e vorba de alte strunguri, total diferite de al tau!

post-67498-139829705774_thumb.jpg

post-67498-139829705803_thumb.jpg

post-67498-13982970581_thumb.jpg

post-67498-139829705817_thumb.jpg

Link spre comentariu

Sa inţeleg domnule Dan cand vreau sa aleg o turaţie a strungului maneta cu nr 1 corespunde cu cifra 1 de pe cadranu cu viteza corespunzatoare? va doresc sanatate din suflet

Link spre comentariu

Se pare ca am facut o greseala in poza a 2a din postul anterior! Pun poze in care se vede clar ce au inscriptionate acele manete - sunt in ordinea in care ne uitam la strung - de la stanga la dreapta.

post-67498-139829709199_thumb.jpg

post-67498-139829709217_thumb.jpg

post-67498-139829709237_thumb.jpg

post-67498-139829709258_thumb.jpg

Link spre comentariu

Pinioanele cu dinti drepti, le poti face. Ti-l recomand in mod insistent in acest sens pe colegul @radu cnc, care le poate produce - daca vrea si el bineinteles. In acest sens, te rog insa sa iei legatura cu el in privat, deoarece subiectul este offtopic aici.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări