DanuAL Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Florin Berdila - uita-te pe pagina cealalta. Gasesti un link de pe youtube. Am facut un video cu ce face fiecare maneta de la strungul tau...speram sa nu-l fi facut degeaba ) Link spre comentariu
Florin berdila Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Donule coleg Dan daca ai putea sami trimiţi acele manuale in format pdf pe adresa mea de email ar fi nemaipomenit adresa:[email protected] sau daca le pot cumpara si iţi mulţumesc mult pentru ajutor Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 @Florin berdila: Ti le-a atasat ca fisiere imagine (probabil JPEG) pe pagina anterioara. Nu stiu cum faci, ca ti se dau informatii si treci pe langa ele, fara sa le vezi. Le reiau eu aici. Da click pe linkul urmator: http://www.flickr.com/photos/98542305@N02/sets/72157637422109436/, Apoi copiaza imagine cu imagine intr-un folder pe computerul tau. Link spre comentariu
Vizitator tiberiu_petrica Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 Domnule Tiberiu o sa fac poze la tabela de avansuri si filete şi am sa le postez dar ce va rog eu am şi eu nevoie de cartea strungului sn 400 sau sami spuneţi rolul fiecarei manete in parte ca la al meu nu mai are nici un indiciu sau vreo tabliţa indicatoare aştept raspuns sanatate aici domnul DanuAl a explicat rolul fiecarei manete foarte bine chiar am vazut si eu filmuletul lui si este numai bun. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Va rog mul la strungu sn400 imi poate spune si mie ordinea culorilor din dreptul cifrelor care reprezinta vitezele strungului?şi daca puteţi mai sunt şi doua manete tot pe papuşa fixa la care la mine nu mai se cunosc nimic va mulţumesc tuturor Link spre comentariu
mircea56 Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Daca ajuta cu ceva. Link spre comentariu
DanuAL Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Florin Berdila - tu citesti postarile si raspunsurile la intrebarile tale, ori te uiti la Captain Planet si testoasele ninja?! Unde vezi culori? Fa un efort si uita-te atent la video ala de pe youtube, la asta Da click pe link. Poate observi ca toata lumea e bine intentionata si vrea sa te ajute, dar daca nu-ti dai si tu silinta sa intelegi si sa citesti macar raspunsurile (inainte de-a pune o alta intrebare, cu alt inteles, la o alta intrebare pusa anterior), n-o sa avansezi in deslusirea ''enigmelor'' legate de strungul tau. @mircea56 - aveti si restul manualului?! Poate reusiti sa-l postati in intregime. Link spre comentariu
mircea56 Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Nu am altceva.Imi pare rau sant doar aceste pagini dintr-un manual vechi de mecanica.Ar mai fi doua schite cu sania transversala. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Degeaba va suparaţi pe mine in dreptu fiecarei viteze a strungului corespundea o culoare iţi indica poziţia celorlalte doua manete culorile erau in cerculeţe reprezentand roşu,galben,verde si alb iar eu nu mai ştiu cum a fost ordinea va mulţumesc k aveţi o noua rabdare cu mine Link spre comentariu
DanuAL Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Culorile au fost ''puse'' acolo de fostul proprietar. Strungul a iesit din fabrica fara ''michelangelo'' pe el.Sunt 5 SN400 in poza, si nici unul nu-i cu vopsea! Am facut notari pe pozele cu strungul tau.Manualele care vroiai sa ti le trimit, nu te ajuta cu nimic. In acele manuale e vorba de alte strunguri, total diferite de al tau! Link spre comentariu
Florin berdila Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Sa inţeleg domnule Dan cand vreau sa aleg o turaţie a strungului maneta cu nr 1 corespunde cu cifra 1 de pe cadranu cu viteza corespunzatoare? va doresc sanatate din suflet Link spre comentariu
DanuAL Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Da!Trebuie tinut cont si trebuie verificat sa nu fie maneta de avans marit cuplata.Cu pozele astea, la fata locului, in fata strungului, eu zic ca trebuie sa reusesti sa faci filete!!! Link spre comentariu
DanuAL Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Se pare ca am facut o greseala in poza a 2a din postul anterior! Pun poze in care se vede clar ce au inscriptionate acele manete - sunt in ordinea in care ne uitam la strung - de la stanga la dreapta. Link spre comentariu
Vizitator Pavel C Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 nu vreau sa schimb subiectul,dar stie cineva unde gasesc o cutie de avansuri si filete pt un snb 400,sau macar pinioanele? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 16, 2013 Partajează Postat Noiembrie 16, 2013 Pinioanele cu dinti drepti, le poti face. Ti-l recomand in mod insistent in acest sens pe colegul @radu cnc, care le poate produce - daca vrea si el bineinteles. In acest sens, te rog insa sa iei legatura cu el in privat, deoarece subiectul este offtopic aici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum