emil.gabor Postat Februarie 20, 2018 Partajează Postat Februarie 20, 2018 domnilor va intreb ceva ,sania transversala merge automat la actionarea levierului de pe carucior nu merge in acelasi timp si sania tranversala si căruciorul adica sami strunjeasca conic? Nu se poate actiona simultan la strungurile romanesti din cate stiu eu . Dar exista strunguri la care se poate actiona simultan. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Februarie 21, 2018 Partajează Postat Februarie 21, 2018 deci nu merge am înțeles Link spre comentariu
Florin berdila Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 domnilor cand se foloseste aceasta manetă am văzut că pune in miscare cărucioru stânga dreapta dar la filetare sau la strunjire ?vă mulțumesc Link spre comentariu
znecula Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 domnilor cand se foloseste aceasta manetă am văzut că pune in miscare cărucioru stânga dreapta dar la filetare sau la strunjire ?vă mulțumesc Pai cand o actionezi vezi ce se invarte. Daca se roteste surubul de avans inseamna ca ai avans pentru filete, daca se invarte fusul, ai avans pentru strunjire. E asa greu?!!! Stima. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 eu am vazut ca muta căruciorul spre dreapta sau spre stânga și la șurubu de filetat și la bara de strunjire deaceea va intrebam Link spre comentariu
Florin berdila Postat Februarie 27, 2018 Partajează Postat Februarie 27, 2018 Domnilor numi mai găsesc cinținutul pe care lam avut cum il gasesc Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Februarie 27, 2018 Partajează Postat Februarie 27, 2018 Pai mai Florine e normal ca,caruciorul sa se deplaseze inainte si inapoi. Niciodata nu se vor invirtii atit bara de avans cit si surubul conducator. Din maneta aceea se selecteaza atit miscarea surubului cit si a barei de avans. De cind ai strungul? Link spre comentariu
Vizitator Matei Cosmin Postat August 26, 2018 Partajează Postat August 26, 2018 (editat) Buna ziua . Vreau sa achizitionez un strung. Eu optez intre sn 400 si sn 320. As vrea niste sfaturi de la cunoscatori , pe care sa-l iau? Editat August 26, 2018 de Matei Cosmin pe care... Link spre comentariu
Vizitator hidroplasto Postat Decembrie 11, 2018 Partajează Postat Decembrie 11, 2018 Buna ziua ...imi puteti spune ce greutate are un strung SN630X2000. Din cate am inteles de la vechiul proprietar in jur de 5000 de kg? Link spre comentariu
emil.gabor Postat Decembrie 13, 2018 Partajează Postat Decembrie 13, 2018 La 11.12.2018 la 18:07, hidroplasto a spus: Buna ziua ...imi puteti spune ce greutate are un strung SN630X2000. Din cate am inteles de la vechiul proprietar in jur de 5000 de kg? Nu ii exclus sa aibă 5T. stiu ca Sna560x1000 are peste 3tone . La 27.02.2018 la 9:13, GEO 53 BN a spus: Pai mai Florine e normal ca,caruciorul sa se deplaseze inainte si inapoi. Niciodata nu se vor invirtii atit bara de avans cit si surubul conducator. Din maneta aceea se selecteaza atit miscarea surubului cit si a barei de avans. De cind ai strungul? Aicea depinde . La SNA560 se învârt amandoua si bara de filet si de avans , cand pui pe filetat . cand pui doar pe avans nu se învârte si cea de filetat . Adevarul este ca nu am incercat sa cuplez avansul cand cutia norton era defapt pe filetat sa vad ce se întâmpla . Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 13, 2018 Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Salut colegu'! Sincer, n-am vazut strung la care sa se invirta ambele bare(avans si filet). Poate-or fi,dar eu n-am vazut (inca). Ma intreb ce s-ar intimpla in cutia de avansuri, daca din gresala s-ar cupla surubul conducator,sau bara de avans! Repet! N-am vazut niciodata strung, la care sa se invirta concomitent atit bara de avans,cit si surubul conducator. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 13, 2018 Partajează Postat Decembrie 13, 2018 (editat) Nici nu trebuie sa se invirta amindoua, este suficient sa se invirta bara de avans si sa fie angajata apoi sa cuplezi avansul la filete, surubul conducator este in repaos si se va bloca caruciorul. La astea noi se declanseaza ambreiajul de suprasarcina de pe bara, in fapt 2 flanse fata`n fata cu 4 bile presate cu arcuri in semiorificii circular si incepe sa ciriie ambreiajul. Pe de alta parte daca blochezi surubul conducator se rupe splintul de siguranta, alama cel mai probabil. La chinezul meu este o interblocare, daca este angajat intr`un mod nu mai poti actiona celalalt levier de comanda, deci efectiv ori avans ori filete. Si la al meu doar o bara se invirte o data, nici o data ambele. Editat Decembrie 13, 2018 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Decembrie 15, 2018 Partajează Postat Decembrie 15, 2018 On 12/13/2018 at 5:22 PM, emil.gabor said: Aicea depinde . La SNA560 se învârt amandoua si bara de filet si de avans , cand pui pe filetat . cand pui doar pe avans nu se învârte si cea de filetat . Adevarul este ca nu am incercat sa cuplez avansul cand cutia norton era defapt pe filetat sa vad ce se întâmpla . Adevarat. Si nu numai....eu am vazut si la SN 503 lucrul acesta. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 15, 2018 Partajează Postat Decembrie 15, 2018 Mai sint strunguri cu cutia de avansuri cu con Norton? Singurul strung cu con Norton ,vazut de mine,a fost un Ranghet. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Ianuarie 11, 2019 Partajează Postat Ianuarie 11, 2019 domnilor intânpin o problema la strungu meu SN400 la filetare ,dau trecere dau doua treceri pe un semifabricant sai fac filet la un momendat îi mai dau 0,1mm adancime dar cutitu nu musca îi mai dau inca 0,1mm adancime si cand intra deodata in filet deci nu ia la fiecare adancime cat il reglez parca are undeva o toleranta ce pot face Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum